ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επίσκεψη οπαδών στην προπόνηση

Επίσκεψη οπαδών στην προπόνηση
INTIME SPORTS

Στην προπόνηση του Παναθηναϊκού βρέθηκε την Παρασκευή αντιπροσωπεία οπαδών του Ενιαίου Φορέα. Ποιο το μήνυμα που έστειλαν σε παίκτες και Φερέιρα, τι απάντηση δόθηκε από τους "πράσινους" άσους.

Τις εγκαταστάσεις της Παιανίας επισκέφτηκε την Παρασκευή αντιπροσωπεία του Ενιαίου Φορέα Συνδέσμων της Θύρας 13, αποτελούμενη από περίπου 30 άτομα.

Οι οργανωμένοι οπαδοί με δική τους πρωτοβουλία μετέβησαν στην προπόνηση και συζήτησαν με τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, θέλοντας να μάθουν τα αίτια των κακών εμφανίσεων που τους φέρει στο -9 από την κορυφή μόλις στην 4η αγωνιστική, αλλά και να τους ζητήσουν να αλλάξουν άρδην την αγωνιστική εικόνα τους.

Η συνάντησε έγινε σε ειρηνικό κλίμα, αφού οι συνδεσμίτες δεν είχαν απειλητικές διαθέσεις και απλώς ήθελαν να μεταφέρουν το μήνυμα στους παίκτες του "τριφυλλιού" ότι τους στηρίζουν και βρίσκονται δίπλα τους, αλλά περιμένουν και από αυτούς να τους ανταποδώσουν με την απόδοση τους.

"Θέλουμε να μιλήσουμε μαζί σας και ήρθαμε εδώ για να μιλήσουμε. Θέλουμε να μάθουμε τι συμβαίνει και παρουσιάζεται η ομάδα τόσο κακή.

Κατανοούμε ότι υπάρχουν οικονομικά προβλήματα, ξέρουμε ότι το επίπεδο δεν είναι τόσο υψηλό όσο τα προηγούμενα χρόνια, ότι το παρασκήνιο ευνοεί τον Ολυμπιακό και έχετε κάθε εβδομάδα εχθρική διαιτησία.

Τα γνωρίζουμε αυτά", τόνισαν οι συνδεσμίτες.

Και συνέχισαν: "Εμείς είμαστε δίπλα σας, σας στηρίζουμε. Σε ένα δύσκολο καλοκαίρι, αρκετός κόσμος έβαλε χρήματα από το υστέρημα του στη Συμμαχία και έχουμε απαιτήσεις. Θέλουμε να σας βλέπουμε να προσπαθείτε.

Ζητάμε να προσπαθείτε. Εάν το κάνετε αυτό, εμείς δεν θα έχουμε παράπονο. Δεν θέλουμε να βλέπουμε αδιάφορους ποδοσφαιριστές.

Πρέπει να κάνετε κάτι και να αλλάξετε την εικόνα σας. Θέλουμε να σας δούμε να ματώνετε τη φανέλα".

Από την πλευρά τους, οι ποδοσφαιριστές αναγνώρισαν ότι φέρουν σημαντικό μερίδιο ευθύνης και ότι δεν παρουσιάζουν την εικόνα που πρέπει.

"Ούτε σε μας αρέσει να παίζουμε έτσι. Δουλεύουμε πολύ με τον προπονητή για να το αλλάξουμε και πιστεύουμε ότι θα το πετύχουμε.

Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να βελτιωθούμε άμεσα" ανέφεραν οι Μπουμσόνγκ, Κατσουράνης, Σεϊταρίδης εκ μέρους των ποδοσφαιριστών.

Επιπλέον, οι οργανωμένοι οπαδοί ξεκαθάρισαν ότι στηρίζουν τον Φερέιρα, με τον Πορτογάλο από την πλευρά του να δεσμεύεται ότι τόσο αυτός όσο και η ομάδα του θα δείξουν καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια και να ζητάει ενίσχυση από τον κόσμο στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ