ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιπλέον ανάσες σε Σίλντενφελντ

Επιπλέον ανάσες σε Σίλντενφελντ
INTIME SPORTS

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ ήταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού που στην προπόνηση της Παρασκευής δεν βγήκε καν στο γήπεδο. Όλοι οι υπόλοιποι πλην Πέτριτς στην διάθεση του Αναστασίου.

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ μαζί με τους Ζέκα και Τριανταφυλλόπουλο είναι οι μοναδικοί ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού που μετράνε έως τώρα τέσσερα στα τέσσερα σε δώδεκα μέρες έχοντας αγωνιστεί στον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και εν συνεχεία και στις τρεις πρώτες αγωνιστικές τον πλέι οφ.

Οπότε είναι λογικό οι πράσινοι οι οποίοι τσεκάρουν συνέχεια και τα εργομετρικά των παικτών του τριφυλλιού να φροντίζουν να δίνουν ανάσες στους παίκτες που βρίσκονται στα "κόκκινα" προκειμένου να δώσουν το παρών και στα εναπομείναντα παιχνίδια των πλέι οφ.

Για αυτό ο Κροάτης την Παρασκευή, στην επιστροφή των πράσινων στις προπονήσεις, δεν βγήκε καν στον αγωνιστικό χώρο αλλά έμεινε μέσα στο γυμναστήριο και έκανε εκεί κάποιες ασκήσεις. Έτσι πήρε κάποιες επιπλέον ανάσες και το Σάββατο θα μπει και πάλι σε φουλ ρυθμούς.

Από εκεί και πέρα στην απογευματινή προπόνηση στο Κορωπί με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο ματς με τον Αστέρα πήραν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην του Πέτριτς ο οποίος έκανε θεραπεία.

Το ευχάριστο ήταν πως γυμνάστηκε κανονικά ο Νάνο ο οποίος ίσως είναι σε θέση να αγωνιστεί την Κυριακή ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις πέντε εναντίον δύο, τακτική και δίτερμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ