ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιμένουν για Μπουμσόνγκ οι Γάλλοι

Επιμένουν για Μπουμσόνγκ οι Γάλλοι
Μπουμσόνγκ INTIME SPORTS

Νέο δημοσίευμα από την Γαλλία αναφέρει επικαλούμενο τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Λοράν Φουρνιέ, πως η Οσέρ ενδιαφέρεται για τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.

Μια ακόμα αναφορά στο όνομα του Γάλλου Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ κάνουν οι συμπατριώτες του.

Τα γαλλικά ΜΜΕ και πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα "l' est-eclair" αναφέρει με άρθρο της πως η ομάδα της Βουργουνδίας έχει στα πλάνα της τον άτυχο πλέον "πράσινο" αμυντικό που τραυματίστηκε σοβαρά στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Σύμφωνα με το άρθρο η Οσέρ συνεχίζει να ενδιαφέρεται για τον κεντρικό αμυντικό του "τριφυλλιού" και είναι ένας από τους παίκτες που έχει στη λίστα της που έχει δύο κεντρικούς αμυντικούς ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Έτσι, ο Μπουμσόνγκ θεωρείται ως ιδανική περίπτωση και παρόλο που η περίπτωσή του είναι δύσκολη, οι ιθύνοντες του γαλλικού συλλόγου δεν εγκαταλείπουν τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Επιμένουν για Μπουμσόνγκ οι Γάλλοι

Το δημοσίευμα της "l' est-eclair" επικαλείται παράλληλα και τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Λοράν Φουρνιέ. Ο προπονητής της ομάδας όταν τον είχαν ρωτήσει για τον Μπουμσόνγκ δεν είχε κρύψει τον θαυμασμό για τις ικανότητες του Γάλλου κεντρικού αμυντικού, αλλά παράλληλα είχε επισημάνει και τις δυσκολίες που υπάρχουν.

"Είναι ένας παίκτης που θα μας ενδιέφερε, αλλά δεν είμαστε στην ίδια μοίρα με άλλες ομάδες στη Ligue 1 και δεν μπορούμε να δώσουμε τα ίδια χρήματα. Θα κινηθούμε με βάση τα μέσα που διαθέτουμε και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε" ήταν το σχόλιο του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ