ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Μέχρι το τέλος για Γουακάσο η Γρανάδα"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÈÅËÔÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - CELTA
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÈÅËÔÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - CELTA EUROKINISSI SPORTS

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο είναι εκ των κύριων στόχων της Γρανάδα και οι "ροχιμπλάνκος" θα προσπαθήσουν μέχρι την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου να αποκτήσουν τον Γκανέζο από τον Παναθηναϊκό.

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο βρίσκεται στην Γκαμπόν για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής - την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου θα αντιμετωπίσει την εθνική Καμερούν για τα ημιτελικά της διοργάνωσης - αλλά έχει το μυαλό του στην Ευρώπη, καθώς η Γρανάδα θα παλέψει μέχρι τέλους να τον αποκτήσει από τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της "Μarca", ο Παναθηναϊκός είναι ανοικτός σε προτάσεις για τον Γκανέζο και η ομάδα της Ανδαλουσίας προσπαθεί να "κλείσει" συμφωνία με το "τριφύλλι".

Πρώτος στόχος των "ροχιμπλάνκος" είναι να αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή τον παίκτη, χωρίς να αποκλειστεί ενδεχόμενος δανεισμός του μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μάλιστα όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα, ο Λούκας Αλκαράθ βλέπει στο πρόσωπο του Γουακάσο έναν παίκτη, ο οποίος μπορεί να του δώσει επιπλέον λύσεις καθώς μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως μπακ, όσο κι ως χαφ.

Μετά από 20 αγωνιστικές στην πρώτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος, η Γρανάδα έχει συγκεντρώσει 10 βαθμούς και βρίσκεται στην τελευταία (20ή) θέση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ