ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επικαλέστηκε ασθένεια ο Ιμπάρμπο

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÈÅËÔÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - CELTA
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÈÅËÔÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - CELTA EUROKINISSI SPORTS

Ο ατζέντης του Βίκτορ Ιμπάρμπο απέστειλε έγγραφο με υπογραφή ιατρού για να δικαιολογήσει την απουσία του πελάτη του, αλλά στον Παναθηναϊκό δεν δείχνουν να πείθονται. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Με έγγραφο που φέρει την υπογραφή γιατρού, επιχείρησε να αιτιολογήσει την εξαφάνιση του Βίκτορ Ιμπάρμπο, ο ατζέντη του, Ρικάρντο Καλέρι. Το χαρτί επικαλείται ιατρικό πρόβλημα, που δεν επέτρεψε στον 26χρονο Κολομβιανό να ταξιδέψει και να επιστρέψει στην Αθήνα με την λήξη της χριστουγεννιάτικης άδειας.

Φυσικά, η ενέργεια του μάνατζερ προκάλεσε θυμηδία στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Όπως του επισήμαναν, εάν πραγματικά η απουσία του οφειλόταν σε ασθένεια, ο ποδοσφαιριστής ήταν υποχρεωμένος να ειδοποιήσει εξαρχής για την κατάσταση και να ενημερώσει για την αδυναμία του να ταξιδέψει.

Αντίθετα, ο Ιμπάρμπο δεν επικοινώνησε με κανέναν από τον Παναθηναϊκό και δεν απαντούσε στο τηλέφωνο, ούτε το ανάθεσε σε κάποιον από τους οικείους του. Ακόμα και η επικοινωνία με τον ατζέντη του πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (29/12), δύο ημέρες μετά τη εμφάνιση του (27/12) στο "Γεώργιος Καλαφάτης".

Στον Παναθηναϊκό περιμένουν στις επόμενες ημέρες, μήπως προκύψει λύση μέσω της μεταγραφής του Κολομβιανού στην κινέζικη Ουχάν Ζαλ ή σε άλλη ομάδα. Διαφορετικά, θα καταφύγουν στις νόμιμες ενέργειες για να προασπίσουν τα συμφέροντα της ΠΑΕ λόγω των πράξεων του Ιμπάρμπο.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έτσι και αλλιώς δεν υπολόγιζε τον 26χρονο επιθετικό. Μετά τις εξελίξεις, δύσκολα θα τον δεχτεί έστω και για προπονήσεις και το πιθανότερο είναι πως αν ξεμείνει στην Αθήνα, ο ποδοσφαιριστής θα προπονείται μόνος για ένα διάστημα.

Διαβάστε, ακόμα:

To ταξίδι και τα ψώνια του Ιμπάρμπο στη Ρώμη
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ