ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιδημία γαστρεντερίτιδας στον Παναθηναϊκό

Επιδημία γαστρεντερίτιδας στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Οι Κοτσόλης, Μαρινάκης και Μπερίσα δεν μετέβησαν στο "Γεώργιος Καλαφάτης" επειδή έχουν διαγνωστεί με γαστρεντερίτιδα. Ξεκαθαρίζει την Παρασκευή για τον Πράνιτς.

Μία ανησυχητική εξέλιξη σημειώθηκε στην προπόνηση της Πέμπτης (12/3), την προτελευταία πριν από το παιχνίδι με τον Εργοτέλη στην Κρήτη, το Σάββατο (14/3).

Ο Ντανιέλ Πράνιτς δεν γυμνάστηκε με τους συμπαίκτες του, επειδή διαγνώστηκε με ίωση και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί. Η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί την Παρασκευή και το προπονητικό επιτελείο θα αποφασίσει για τη συμμετοχή του στην αποστολή του Παναθηναϊκού.

Ακόμα, στο "Γεώργιος Καλαφάτης" έπεσε επιδημία γαστρεντερίτιδας, αφού διαγνώστηκαν με τον ιό οι Κοτσόλης, Μπερίσα και Μαρινάκης και παρέμειναν κλινήρεις.

Το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών περιλάμβανε στην αρχή ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις ανάπτυξης, ακολούθως εξάσκηση στα τελειώματα και τέλος ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά την Παρασκευή στις 16:00 και ακολούθως θα ανακοινωθεί η αποστολή για την Κρήτη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ