ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έπαιξε ενενήντα λεπτά ο Γουίλσον στην ισοπαλία της Χάρτς

Έπαιξε ενενήντα λεπτά ο Γουίλσον στην ισοπαλία της Χάρτς

Ο Ντάνι Γουίλσον επέστρεψε στην ενδεκάδα της Χαρτς στο ντέρμπι με την Ρέιντζερς και αγωνίστηκε 90 λεπτά στο ισόπαλο 2-2 του Εδιμβούργου υπό το βλέμμα ανθρώπου του Παναθηναϊκού και πιθανότατα του Λεωνίδα Βόκολου.

Ως βασικός και με το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο αριστερό του χέρι αγωνίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν για την Χαρτς ο Ντάνι Γουίλσον. Ο 23χρονος στόπερ ο οποίος είναι υποψήφιος μεταγραφικός στόχος των πράσινων έπαιξε και στα 90 λεπτά της ισόπαλης αναμέτρησης 2-2 κόντρα στην Ρέιντζερς.

Στις εξέδρες του γηπέδου του Εδιμβούργου αναμενόταν να δώσει το παρών και άνθρωπος του Παναθηναϊκού, πιθανότατα ο Λεωνίδας Βόκολος, για να τσεκάρει τον 23χρονο στόπερ μια ακόμη φορά και οι πράσινοι να έχουν μια ασφαλέστερη εικόνα για τις ικανότητες του.

Ο Γουίλσον είχε σχετικά καλή παρουσία στην διάρκεια του ματς και απέφυγε τα λάθη ενώ καθοδηγούσε την άμυνα της ομάδας του η οποία βρέθηκε να χάνει με 2-0 και τελικά έφτασε στο 2-2 με δυο γκολ στα τελευταία δέκα λεπτά της αναμέτρησης.

Μετά το τέλος του αγώνα έγινε και η απονομή στην Χαρτς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο της στην πρώτη κατηγορία της Σκωτίας. Ο 23χρονος στόπερ σαν αρχηγός της ομάδας του ήταν αυτός που σήκωσε πρώτος το τρόπαιο του πρωταθλητή και έσυρε τον χορό των πανηγυρισμών για την Χαρτς.

Έπαιξε ενενήντα λεπτά ο Γουίλσον στην ισοπαλία της Χάρτς
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ