ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ένταση ανάμεσα σε Καρνέζη και Φάμπρι

Ένταση ανάμεσα σε Καρνέζη και Φάμπρι
INTIME SPORTS

Ο Ορέστης Καρνέζης βγήκε από τα ρούχα του με τα όσα είπε ο Φάμπρι όπως και αρκετοί από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και ως αρχηγός ζήτησε εξηγήσεις από τον Ισπανό τεχνικό.

Οι δηλώσεις του Φάμπρι έχουν αναστατώσει τον Παναθηναϊκό σε διοικητικό επίπεδο και όχι μόνο. Οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού είναι "τρελαμένοι" με τα όσα είπα ο Ισπανός και το πρώτο επεισόδιο παίκτηκε στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ μετά τη λήξη του αγώνα με τον Πλατανιά.

Ο Ορέστης Καρνέζης είχε ενημερωθεί σχετικά για τις δηλώσεις του Ισπανού προπονητή όπως και αρκετοί άλλοι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού.

Ο γκολκίπερ των πράσινων όμως που ήταν και αρχηγός στο ματς με τον Πλατανιά ζήτησε εξηγήσεις από τον Φάμπρι και του είπε ότι και αυτός θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του.

Δείτε την Κυριακή στις 21:45, την εκπομπή SUPER BALL, με ρεπορτάζ, σχόλια και συνεντεύξεις από το "Γ. Καραϊσκάκης" και παρακολουθήστε τα γκολ των αγώνων και σχολιάστε μαζί με τον Παντελή Βλαχόπουλο, τον Θέμη Καίσαρη και μια εκλεκτή ομάδα δημοσιογράφων, όσα συνέβησαν στην 27η αγωνιστική της Superleague.

«Τι είναι αυτά τα πράγματα που είπες. Δεν είναι δυνατόν να μιλάς έτσι για εμάς. Θα πρέπει κι εσύ να αναλάβεις τις ευθύνες σου, να ανακαλέσεις τα όσα είπες εναντίον των παικτών».

Μάλιστα και άλλοι παίκτες παρενέβησαν στην συζήτηση και η κουβέντα άρχισε να ξεφεύγει και χρειάστηκε η παρέμβαση του Βασίλη Κωνσταντίνου για να ηρεμήσει τα πνεύματα και να σβήσει η φωτιά.

Το δεδομένο είναι ένα όμως και αυτό δεν αλλάζει. Το γυαλί έχει σπάσει, δύσκολα θα κολλήσει ξανά και είναι ευχάριστο για όλους στον Παναθηναϊκό πως την Κυριακή υπάρχει ρεπό... και τα πνεύματα θα ηρεμήσουν λίγο.

Φάμπρι: "Δεν έχουν τα... αρχ@@ για να φορούν τη φανέλα"

Ο Φάμπρι άσκησε σκληρή κριτική στους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά τον αγώνα με τον Πλατανιά λέγοντας πως κάποιοι δεν έχουν την ψυχή και τα... αρχ@@ για να φορούν τη φανέλα. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε

Παναθηναϊκός-Πλατανιάς 0-1: Βασιλιάς της γκέλας

Παρουσία του Ερίκ "The King" Καντονά, ο Παναθηναϊκός γνώρισε ακόμα μία ήττα εντός έδρας και χάνει το τρένο των πλέι οφ. Τρίτη ήττα από τον Πλατανιά που κράτησε με νύχια και με δόντια το γκολ του Ναζλίδη από το 4'. Δίκαιες διαμαρτυρίες για πέναλτι σε χέρι του Ποτουρίδη (videos)

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ