ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ένιωθε καλύτερα την Τρίτη ο Εμποκού στον Παναθηναϊκό

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ. (Eurokinissi Sports -ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ. (Eurokinissi Sports -ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Εμποκού ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης την Τρίτης, ένιωθε καλύτερα, και την Πέμπτη θα εξεταστεί και πάλι από το ιατρικό τιμ προκειμένου να μπορέσει να μπει σε φουλ ρυθμούς εκγύμνασης και να παίξει στην Ξάνθη.

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποιο νέο πρόβλημα στον Παναθηναϊκό άπαντες στο τριφύλλι έχουν πέσει πάνω στον Πολ Ζοζέ Εμποκού προκειμένου ο άσος από το Κονγκό να είναι σε θέση να παίξει το Σάββατο κόντρα στην Ξάνθη.

Ο άσος του Παναθηναϊκού στη προπόνηση των πράσινων την Τρίτη ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης με τον ίδιο να λέει πως αισθάνεται καλύτερα και πλέον αυξήθηκαν οι πιθανότητες να είναι στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για το ματς του Σαββάτου.

Ο Εμποκού θα κάνει μόνος του και την Τετάρτη και εν συνεχεία την Πέμπτη θα εξεταστεί και πάλι από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ώστε να μπει σε ένα κομμάτι του προγράμματος και να διαπιστωθεί αν είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Τα ευχάριστα νέα από την προπόνηση της Τρίτης είχαν να κάνουν με τον Πασχάλη Στάικο. Ο νεαρός μέσος εκτός του ατομικού προγράμματος που έκανε πήρε μέρος και σε ένα κομμάτι των ασκήσεων με την υπόλοιπη ομάδα και έπαιξε και στο διπλό. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις δύναμης, αερόβια γυμναστική αντοχής με μπάλα και παιχνίδι τακτικής. Ο μόνος που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ήταν ο Τελάντερ.

ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ

Εν τω μεταξύ την Τετάρτη το μεσημέρι στις 15:00, μετά την προπόνηση των πράσινων, θα πραγματοποιηθεί και η κοπή της πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος με παρόντες όλους τους παίκτες του τριφυλλιού, το τεχνικό τιμ και φυσικά τα στελέχη της διοίκησης των πράσινων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ