ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ενδιαφέρον της Ρέντινγκ για Καπίνο

Ενδιαφέρον της Ρέντινγκ για Καπίνο
INTIME SPORTS

Στο στόχαστρο Ρέντινγκ βρίσκεται ο νεαρός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Στέφανος Καπίνο.

Η Ρέντινγκ ανέβηκε στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από πέντε χρόνια και όπως φαίνεται έχει σκοπό να παραμείνει για αρκετά ακόμα, ειδικά αν ο Ρώσος μεγιστάνας Άντον Σινγκάρεβιτς πάρει τη ηνία του συλλόγου.

Ο δισεκατομμυριούχος Ρώσος περιμένει το "ΟΚ" από την Πρέμιερ Λιγκ για να προχωρήσει στην απόκτηση του 51% των μετοχών της Ρέντινγκ κι όταν αυτό συμβεί το χρήμα θα πέσει με... ουρά.

Οι Άγγλοι αναφέρουν πως έχει σκοπό να επενδύσει πάνω από 50-60 εκ. ευρώ για μεταγραφές, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ παίρνουν η κάθε μία τουλάχιστον 35-40 εκ. ευρώ από τα τηλεοπτικά (εντός και εκτός συνόρων).

Ένας από τους ποδοσφαιριστές λοιπόν που απασχολούν την Ρέντινγκ είναι ο νεαρός πορτιέρο του Παναθηναϊκού Στέφανος Καπίνο.

Αν μάλιστα "κάτσει" στους πράσινους κι έρθει τελικά ο Ρώσος τότε δεν αποκλείεται να γίνει και μία πρόταση πάνω από 2 εκ. ευρώ. Τι είναι εξάλλου 2 εκ. ευρώ μπροστά στα 50-60 που έχουν σκοπό να επενδύσουν...

Εσείς διαβάστε επίσης τις δηλώσεις Φερέιρα περί παραμονής, τον Κουίνσι που είναι έτοιμος με την ΑΕΚ και τις δηλώσεις Αλαφούζου για τον Πρίγκιπα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ