ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ενδιαφέρον ναι, πρόταση όχι για Καπίνο

Ενδιαφέρον ναι, πρόταση όχι για Καπίνο
INTIME SPORTS

Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός τόνιζαν ότι δεν έχουν επίσημη πρόταση στα χέρια τους από την Μπενφίκα και καμία άλλη ομάδα για την παραχώρηση του Στέφανο Καπίνο.

Καμία επίσημη πρόταση δεν έχουν στον Παναθηναϊκό για την παραχώρηση του Στέφανο Καπίνο όπως τόνιζαν από την πράσινη ΠΑΕ μετά την έντονη και διαρκής φημολογία που υπάρχει και ρεπορτάζ που ανέβηκε και στην ιστοσελίδα tuttomercato για επίσημη πρόταση ύψους 2 εκ. ευρώ.

Από το τριφύλλι σημείωναν πως ναι μεν ξέρουν για το ενδιαφέρον τόσο από το σύλλογο της Πορτογαλίας όσο και από συλλόγους της Ισπανίας αλλά ακόμα δεν έχουν κάτι επίσημο στα χέρια τους. Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά "Υπάρχει φιλολογικό ενδιαφέρον και από Πορτογαλία και από Ισπανία, το οποίο ενδεχομένως μελλοντικά να επισημοποιηθεί, αλλά επί του παρόντος πέραν τούτου ουδέν".

Όπως όλα δείχνουν ο διεθνής πορτιέρο έχει στρέψει πάνω του τα βλέμματα και στο τριφύλλι όχι μόνο θα συζητούσαν αλλά θα προχωρούσαν και σε πώληση του Καπίνο αρκεί τα οικονομικά ανταλλάγματα να είναι αυτά που επιθυμούν οι πράσινοι.

Θέλει Ταμπάκη η Νίκη Βόλου

Την ίδια ώρα η Νίκη Βόλου θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Αλέξανδρο Ταμπάκη. Οι άνθρωποι της ομάδας του Βόλου έχουν ήδη προσεγγίσει την πλευρά του ποδοσφαιριστή και αναμένεται να κάνουν επίσημη κίνηση και προς την πλευρά της διοίκησης του Παναθηναϊκού.

Βέβαια η όποια απόφαση των πράσινων θα έχει να κάνει και με την πώληση ή μη του Καπίνο. Καθώς αν ο διεθνής πορτιέρο μείνει για τον Ταμπάκη το καλύτερο θα ήταν να πάει σε μια ομάδα να παίξει και να πάρει χρόνο συμμετοχής και όχι να κάτσει για έναν ακόμα χρόνο στην σκιά των Καπίνου και Κοτσόλη.

Αν ο Καπίνο αποχωρήσει όμως τότε δεν αποκλείεται οι πράσινοι να έχουν στο μυαλό τους μια δυάδα Κοτσόλη, Ταμπάκη με την προσθήκη ενός ακόμη πορτιέρο είτε από την Ελλάδα, είτε από το εξωτερικό αλλά με την προοπτική τότε και οι τρεις να ξεκινήσουν από την ίδια αφετηρία και να μην υπάρχει κάποιος βασικός και αναντικατάστατος όπως συμβαίνει τώρα με τον Καπίνο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ