ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ενδιαφέρον για Καρνέζη και το πρώτο "όχι"

Ενδιαφέρον για Καρνέζη και το πρώτο "όχι"
Καρνέζης INTIME SPORTS

Η Μπριζ θέλει τον Ορέστη Καρνέζη και έκανε ανεπίσημη πρόταση 500.000 ευρώ την οποία αρνήθηκε ο Παναθηναϊκός. Τουλάχιστον 2 εκ. ευρώ θέλουν οι πράσινοι

Ο 27άχρονος τερματοφύλακας έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, λόγω της εξαιρετικής του πορείας τα τελευταία δυο χρόνια που τον έχουν φέρει βασικό στον Παναθηναϊκό και την Εθνική Ελλάδας.

Έτσι η πρώτη κρούση στους πράσινους δεν άργησε να γίνει με την Μπριζ να προσφέρει (ανεπίσημα) το ποσό των 500.000 ευρώ για τον διεθνή άσο.

Ο Παναθηναϊκός όπως και στην περίπτωση του Χάρη Μαυρία απάντησε αρνητικά, καθώς το ποσό κρίνεται ιδιαίτερα μικρό για την αξία του Καρνέζη ο οποίος το καλοκαίρι δεν αποκλείεται να φέρει περισσότερα χρήματα στα ταμεία του συλλόγου.

Η διοίκηση των πράσινων δεν είναι αρνητική στο να παραχωρηθεί ο παίκτης, αρκεί να έρθει πρόταση που θα αγγίζει τουλάχιστον το 1.5 εκ. ευρώ με ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Δεν αποκλείεται πάντως οι άνθρωποι της ομάδας μέσα στο επόμενο διάστημα θα καλέσουν τον Στέφανο Κοτσόλη για να ανανεώσει το συμβόλαιο του, ενώ μην ξεχνάμε πως υπάρχει και ο Στέφανος Καπίνο που, αν φύγει ο Καρνέζης, θα πάρει το χρίσμα του βασικού.

Διαβάστε επίσης: Κάλεσμα του Παναθηναϊκού στους μαθητές με ΔΩΡΕΑΝ είσοδο στο ΟΑΚΑ, Επιστροφή στις προπονήσεις χωρίς νέα προβλήματα, Φάμπρι: "Με την ίδια θέληση, αυτοσυγκέντρωση στους... τελικούς".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ