ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φάμπρι: "Με την ίδια θέληση, αυτοσυγκέντρωση στους... τελικούς"

Φάμπρι: "Με την ίδια θέληση, αυτοσυγκέντρωση στους... τελικούς"
Φάμπρι INTIME SPORTS

Ο Φάμπρι αφού έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη επί της ΑΕΚ ζήτησε να συνεχίσουν να αγωνίζονται με την ίδια θέληση και αυτοσυγκέντρωση μέχρι τέλους.

Τα χαμόγελα επέστρεψαν για τα καλά στην Παιανία μετά την νίκη και επί της ΑΕΚ και την αγωνιστική άνοδο του Παναθηναϊκού.

Ο Φάμπρι ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα των πράσινων και αυτό σημείωσε στην σύντομη ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του την Τρίτη το μεσημέρι.

Ο Ισπανός τεχνικός ζήτησε όμως τη δέουσα προσοχή και αυτοσυγκέντρωση στα ματς που απομένουν μέχρι το τέλος λέγοντας μεταξύ άλλων:

"Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια για την προσπάθεια σας στο ντέρμπι και την επιμονή σας. Κάνατε όλα όσα σας ζήτησα και πετύχαμε μια σημαντική νίκη. Όμως η δουλειά μας δεν έχει τελειώσει. Έχουμε ακόμα έξι τελικούς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, για να πετύχουμε την συμμετοχή μας στα πλέι οφ.

Θέλω την ίδια προσοχή και αυτοσυγκέντρωση που δείξατε στο ντέρμπι και στο παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στην Κέρκυρα. Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια θέληση για να πετύχουμε τον στόχο μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ