ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ενδιαφέρον για Ελ Γκανασί ο Παναθηναϊκός

Ενδιαφέρον για Ελ Γκανασί ο Παναθηναϊκός

Η έλευση του Γιάννη Αναστασίου στον Παναθηναϊκό έχει συνδεθεί ήδη με φήμες για την απόκτηση του Βέλγου αριστερού εξτρέμ, Γιασίν Ελ Γκανασί, ο οποίος αγωνίζεται στην Ολλανδία. Προτάθηκε ο Μίλος Ντιμιτρίεβιτς. (video)

Τις πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις ετοιμάζει ήδη ο Γιάννης Αναστασίου εν όψει της επόμενης περιόδου στον Παναθηναϊκό και τα ολλανδικά ΜΜΕ έχουν αποκαλύψει το πρώτο όνομα που ενδιαφέρει τον Έλληνα τεχνικό.

Πρόκειται για τον Βέλγο Γιασίν Ελ Γκανασί, ο οποίος είναι διεθνής και αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Ο Ελ Γκανασί αγωνίζεται ως δανεικός στην ολλανδική Χέρενφεν, όπου σε 8 αγώνες από τον Ιανουάριο και μετά, μετρά 3 γκολ και 3 ασίστ. Ο μαροκινής καταγωγής Βέλγος ανήκει στη Γάνδη και, αν προχωρήσει το θέμα για τον Παναθηναϊκό, με τη βελγική ομάδα θα διαπραγματευτούν οι "πράσινοι" τον ενδεχόμενο δανεισμό του για την προσεχή σεζόν.

Προτάθηκε ο Μίλος Ντιμιτρίεβιτς

Ένα από τα ονόματα που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στα γραφεία του Παναθηναϊκού είναι αυτό του Μίλος Ντιμιτρίεβιτς. Ο 29χρονος Σέρβος μέσος, ο οποίος είναι και διεθνής, έμεινε ελεύθερος από τον Ερυθρό Αστέρα πριν από περίπου δέκα ημέρες λόγω οικονομικών διαφορών μεταξύ των δύο πλευρών.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ