ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Μιτρέα

BOGDAN MITREA, IONUT MITRITA BUCUROSI
BOGDAN MITREA, IONUT MITRITA BUCUROSI BOGDAN MITREA, IONUT MITRITA BUCUROSI

Ο 26χρονος Ρουμάνος κεντρικός αμυντικός της Βιτορούλ, Μπογκντάν Μιτρέα, αρέσει στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και έχουν κάνει επαφές για την υπόθεση του. Το Sport24.gr έψαξε την υπόθεση.

Ο πρωταγωνιστής των ημερών στον Παναθηναϊκό είναι ο Γκόρντον Σίλντενφελντ και η παραμονή του στο ρόστερ, όμως, είναι δεδομένο ότι παράλληλα με τον Κροάτη, εξετάζονται και άλλες εναλλακτικές για το κέντρο της άμυνας.

Μάλιστα, μία από αυτές προέρχεται από την αγορά της Ρουμανίας και αφορά έναν από τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν αναδειχθεί από τη Βιτορούλ, την ομάδα που ανήκει στον Γκεόργκι Χάτζι.

Αυτός είναι ο 26χρονος στόπερ, Μπογκντάν Μιτρέα, ο οποίος έχει θέση βασικού και κατά γενική ομολογία, είναι ένα από τα hot ονόματα στα μεταγραφικό παζάρι της χώρας.

Ο Μιτρέα είναι 26 ετών (γεννημένος το 1989), έχει ύψος 1,87μ., χρησιμοποιεί το αριστερό του πόδι και φέρει το περιβραχιόνιο στη Βιτορούλ, ενώ έχει βρεθεί στις κλήσεις της Εθνικής ομάδας, την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε πέντε ματς, με αντιπάλους την Αλβανία εκτός έδρας (0-1), την Αλγερία εκτός έδρας (2-1), την Φινλανδία εκτός έδρας (0-2) και τη Δανία εντός (2-0). . Κυρίως, αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας, αλλά καλύπτει και το αριστερό άκρο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη Ρουμανία, εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού έχουν συνομιλήσει με τον Γκεόργκι Χάτζι για τον ποδοσφαιριστή, ενώ σκάουτ του Τριφυλλιού, τον έχει παρακολουθήσει σε τρία παιχνίδια της Βιτορούλ.

Ο Μιτρέα ανήκει στη Βιτορούλ από την 1η Ιουλίου του 2013 και την τρέχουσα σεζόν μετρά 21 συμμετοχές στο ρουμανικό πρωτάθλημα, έχοντας πετύχει 11 γκολ! Επίσης, έχει 1 συμμετοχή στο Κύπελλο Ρουμανίας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ