ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ενδιαφέρεται για Καπίνο η Ίντερ

Ενδιαφέρεται για Καπίνο η Ίντερ

Την περίπτωση του Στέφανο Καπίνο εξετάζει η Ίντερ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Έλληνα τερματοφύλακα, ο οποίος είπε πως υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλους συλλόγους.

Μπορεί η μεταγραφή του στη Νάπολι να χάλασε, όμως, ο Στέφανο Καπίνο δεν αποκλείεται να αποχωρήσει τελικά για τη γειτονική χώρα.

Σύμφωνα με τον Ουλίσε Σαβίνι, τον μάνατζερ που έχει τα δικαιώματα του νεαρού άσου στην Ιταλία, υπάρχει ενδιαφέρον ιταλικών ομάδων, ενώ ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται και η Ίντερ.

"Οι νερατζούρι γνωρίζουν πολύ καλά τον παίκτη, γενικά δεν μπορώ ν' αρνηθώ ότι αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή"δήλωσε αρχικά ο Σαβίνι και στην συνέχεια αναφέρθηκε στην κατάληξη που είχαν οι διαπραγματεύσεις με την Νάπολι.

"Αυτό που έγινε με την Νάπολι είναι πραγματικά γελοίο. Η συγκεκριμένη εξέλιξη στην υπόθεση υπήρξε γιατί μπλέχτηκαν στην υπόθεση διάφοροι μάνατζερ που δεν είχαν τον απαραίτητο επαγγελματισμό για να προχωρήσουν τις διαπραγματεύσεις.

Η Νάπολι συνεχίζει να ενδιαφέρεται, όπως και άλλες ομάδες, όμως από εδώ και πέρα οι διαπραγματεύσεις για τον παίκτη θα γίνονται από μένα και τον Γιάννη Βάγια. Όσοι ισχυρίστηκαν ότι ο παίκτης δεν έχει καλή εξωγηπεδική συμπεριφορά, όχι μόνο είπαν ψέματα αλλά απέδειξαν ότι δεν γνωρίζουν τον ίδιο και την οικογένεια του".

Όσον αφορά το ποσό που απαιτείται για να παραχωρηθεί ο Καπίνο ο Σαβίνι ξεκαθάρισε: "Το ποσό που απαιτείται δεν είναι 400 χιλιάδες ευρώ, είναι πιθανό ο Καπίνο να παραχωρηθεί σε κάποια ομάδα δανεικός με οψιόν αγοράς, όμως το οικονομικό μέρος για να ολοκληρωθεί η συμφωνία το ορίζει ο Παναθηναϊκός".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ