ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θέλει κάτι καλύτερο το Αμβούργο για Μπεργκ

Θέλει κάτι καλύτερο το Αμβούργο για Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ μπορεί να βρίσκεται στην Γερμανία για να πάρει την ελευθέρας του από το Αμβούργο προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στο Τριφύλλι αλλά οι Γερμανοί σύμφωνα με δημοσιεύματα θέλουν να έχουν και κάποιο οικονομικό όφελος.

Ο Μάρκους Μπεργκ βρίσκεται στο Αμβούργο προκειμένου να πάρει την ελευθέρας του από την ομάδα του Αμβούργου και εν συνεχεία να ταξιδέψει στην Αθήνα για να κλείσει την μεταγραφή του στο Τριφύλλι.

Την ίδια ώρα όμως τα γερμανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός ναι μεν επισημοποίησε το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του Σουηδού επιθετικού, με την διοίκηση του συλλόγου να μην αποκαλύπτει τίποτα για την πορεία της μεταγραφής αλλά να αξιώνει και κάποιες απαιτήσεις.

"Δυστυχώς δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε κάτι", δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του Αμβούργου, Καρλ Γιάργιοφ, όταν ρωτήθηκε για τον Μπεργκ, με τα γερμανικά ΜΜΕ ν' αναφέρουν ότι η πρόταση του Παναθηναϊκού ν' αποκτήσει την ελευθέρας του Σουηδού φορ χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα δεν ικανοποιεί απόλυτα τον γερμανικό σύλλογο.

Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι το Αμβούργο αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και θέλει ν' αποδεσμευθεί από μερικά "βαριά" συμβόλαια, ανάμεσα τους και αυτό του Μπεργκ, καθώς ο Σουηδός έχει ετήσιες απολαβές 1,8 εκ. ευρώ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ