ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έμμεση επιβεβαίωση για τον Ιμπάρμπο

Έμμεση επιβεβαίωση για τον Ιμπάρμπο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr για τα δικαιώματα και τα κέρδη του Παναθηναϊκού από την επικείμενη μεταγραφή του Βίκτορ Ιμπάρμπο στην Ουχάν Ζαλ. Τα ΜΜΕ της Μπολόνια στέλνουν τον Κολομβιανό στην Κίνα.

Μέσω της "πλαγίας οδού" επιβεβαιώνεται η προχωρημένη διαπραγμάτευση της Ουχάν Ζαλ με την Κάλιαρι για τα δικαιώματα του Βίκτορ Ιμπάρμπο. Συγκεκριμένα, από το ρεπορτάζ της Μπολόνια, η οποία ενδιαφέρεται για τον Κολομβιανό επιθετικό.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, η Μπολόνια θα ήθελε για την επίθεση της τον Αλέσιο Σέρσι της Ατλέτικο Μαδρίτης, ωστόσο λόγω των δυσκολιών έχει ως εναλλακτικές επιλογές τον Ιμπάρμπο και τον Βιβιανί. Αμφότεροι, όμως, έχουν προτάσεις από την Κίνα, με κοινή συνισταμένη τα πολλά χρήματα.

Για τον Ιμπάρμπο, τονίζεται πως η Ουχάν Ζαλ προσφέρει 6 εκατομμύρια ευρώ στην Κάλιαρι για να εντάξει τον ποδοσφαιριστή στο δυναμικό της και φαίνεται πως θα ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Τι ισχύει για τον Παναθηναϊκό

Στο μεταξύ, με δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός είχε συμφωνήσει με την Κάλιαρι να συμπεριληφθεί οψιόν αγοράς στο δανεισμό του Ιμπάρμπο, οι Πράσινοι πρέπει να συναινέσουν στην πώληση του ποδοσφαιριστή. Διότι, τυπικά, ο Παναθηναϊκός έχει τη χρήση του Κολομβιανού μέχρι τις 30 Ιουνίου 2017 και το δικαίωμα να τον αποκτήσει έναντι 7 εκατομμυρίων ευρώ, που είναι το προβλεπόμενο ποσό.

Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός δεν θα αξιώσει χρήματα και θα αρκεστεί στην εξοικονόμηση της αμοιβής του Ιμπάρμπο και του υπόλοιπου του "ενοικίου" που θα κατέβαλλε στην Κάλιαρι. Υπενθυμίζεται πως οι απολαβές του 26χρονου στράικερ αγγίζουν τις 650.000 ευρώ ετησίως και το αντίτιμο έχει οριστεί στο 1 εκατομμύριο ευρώ.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις - διότι οριστικές θα προκύψουν μετά τη διευθέτηση της υπόθεσης - η ΠΑΕ θα εξοικονομήσει περισσότερα από 700.000 ευρώ. Όσο για τις οφειλές προς τον παίκτη; Θα διακανονιστούν στο πλαίσιο της συμφωνίας του Τριφυλλιού για τη μεταγραφή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ