ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έλυσαν την παρεξήγηση Φερέιρα και Σιμάο

Έλυσαν την παρεξήγηση Φερέιρα και Σιμάο
INTIME SPORTS

Στα πλάνα του Ζεσουάλδο Φερέιρα και πάλι ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ. Θυμηθείτε την παρεξήγηση και διαβάστε για τις αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Η επιστροφή στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού την Δευτέρα έφερε και μια θετική εξέλιξη για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα μετά από καιρό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των "πράσινων" είχε τετ α τετ με τον Σιμάο Μάτε Τζούνιορ και συνομίλησε για τη παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους προκειμένου να δοθεί ένα τέλος.

Για περίπου δέκα λεπτά, ο 65χρονος τεχνικός και ο διεθνής Μοζαμβικανός μιλούσαν δίνοντας ο ένας τις απαραίτητες εξηγήσεις στον άλλο για το συμβάν που προήλθε η μεταξύ τους κόντρα.


Ο Σιμάο Μάτε έδειξε μετανιωμένος το προηγούμενο διάστημα και μπορούμε να πούμε πως το επεισόδιο με τον άσο των "πράσινων" που μετά το σκληρό μαρκάρισμα σε συμπαίκτη του δεν δέχθηκε τις συστάσεις του Φερέιρα και αντιμίλησε ουσιαστικά και στον προπονητή του, είναι πλέον παρελθόν.

Ετσι, ο Μοζαμβικανός θα επιστρέψει και στα πλάνα του Φερέιρα και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού, αρχή γενομένης από την συμμετοχή του στην αποστολή του ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα την προσεχή Κυριακή (20:30) στο Ολυμπιακό στάδιο.

Θεραπεία ο Σπυρόπουλος, απών ο Καντέ

Σε ότι αφορά την προπόνηση της Δευτέρας, οι "πράσινοι" επέστρεψαν στην Παιανία μετά το διήμερο ρεπό και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα για μια ακόμα φορά δεν είχε τους διεθνείς.

Εκτός έμειναν για μια ακόμα φορά με τον Σπυρόπουλο να κάνει θεραπεία και τον Μπιάρσμιρ να κάνει ατομικό. Ο Καντέ απουσίαζε με δικαιολογημένη άδεια και θα επιστρέψει την Τρίτη στις προπονήσεις.

Σε ότι αφορά το πρόγραμμα των "πράσινων" αυτό περιελάμβανε: ζέσταμα, παιχνίδι με περιορισμούς και ασκήσεις αντοχής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ