ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκτός οι γνωστοί, αναμονή για διεθνείς

Εκτός οι γνωστοί, αναμονή για διεθνείς
INTIME SPORTS

Μια ακόμα μέρα με τα γνωστά προβλήματα απουσιών για τον Φερέιρα, με τον Πορτογάλο τεχνικό να περιμένει τους διεθνείς ενόψει ντέρμπι. Όλα καλά με Καπίνο.

Με τις γνωστές τέσσερις απουσίες συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Λίγα 24ωρα πριν το σπουδαίο ματς στο "Γ. Καραϊσκάκης" και ο Πορτογάλος τεχνικός περιμένει πλέον τους Έλληνες διεθνείς. Διαβάστε νωρίτερα ποιοι έκαναν ατομικό ενώ δεν υπήρχε ανησυχία για το θέμα τραυματισμού του Καπίνο.

Ατομικό και πάλι οι τέσσερις "γνώριμοι"

Για μία ακόμα ο 65χρονος τεχνικός του "τριφυλλιού" δεν είχε στο κανονικό πρόγραμμα τους Χριστοδουλόπουλο, Ρούντολφ, Κοτσόλη και Τοτσέ οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες που είχε στη διάθεσή του προπονήθηκαν κανονικά.

Από τους τραυματίες ο μοναδικός που επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων ήταν ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, μετά τις ενοχλήσεις των τελευταίων ημερών.

Επιστρέφουν οι διεθνείς, όλα καλά για Καπίνο

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μετά τον Καντέ περιμένει τους Έλληνες διεθνείς και τον Κουίνσι (που δεν αγωνίστηκε στο φιλικό της Γκάνας) για να διαπιστώσει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Η αγωνία κυρίως εστιάζεται στον Στέφανο Καπίνο με τον 65χρονο τεχνικό ωστόσο να μαθαίνει πως θα τον έχει οριστικά στο ματς με τον Ολυμπιακό. Ο 17χρονος γκολκίπερ που αναμένεται να βρεθεί στην Παιανία το απόγευμα, επικοινώνησε με το ιατρικό τιμ και δισπιστώθηκε πως οι ενοχλήσεις στους κοιλιακούς ήταν από την κούραση και δεν υφίσταται λόγος απουσίας στο ματς του Σαββάτου, ωστόσο όλα θα εκτιμηθούν από το ραντεβού των δύο πλευρών.

Το πρόγραμμα των "πράσινων" στη προπόνηση της Παιανίας περιελάμβανε για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού: ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες, δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου σε τρία γκρούπ εναλλάξ και δίτερμα με έμφαση στην τακτική. Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα προπονήθηκε με την ανδρική ομάδα ο Σαντιάγκο Ντίαζ.

Δείτε, το τρέιλερ του Sport24.gr για το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ