ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εξομαλύνει το οικονομικό ο Αλαφούζος

Εξομαλύνει το οικονομικό ο Αλαφούζος

Η ΠΑΕ θα προκηρύξει Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ, με τη διαδικασία να είναι απαραίτητη για πολλούς λόγους στον Παναθηναϊκό.

Ο Γιάννης Αλαφούζος υποσχέθηκε στους Νίκο Λυμπερόπουλο και Μαρίνο Ουζουνίδη ότι θα εξομαλύνει την κατάσταση στο οικονομικό κομμάτι και ο στόχος του είναι μέχρι τον Σεπτέμβριο να επαναφέρει την ομαλότητα στις πληρωμές.

Ένα απαραίτητο μέσο για να το πετύχει είναι η χρηματοδότηση της ΠΑΕ και θα τη διασφαλίσει μέσω της προκήρυξης Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου. Η ΑΜΚ θα ψηφιστεί στην έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα διεξαχθεί στις 30 Ιουνίου ή στην επαναληπτική της 13 Ιουλίου.

Βέβαια, ένα μέρος της Αύξησης θα καλυφθεί από χρήματα που έχουν εισρεύσει έναντι στην ΠΑΕ τους προηγούμενους μήνες. Ωστόσο, ένα σημαντικό ποσό θα μπει στη διάρκεια του Ιουλίου και του Αυγούστου και είναι απαραίτητο για τη λειτουργία της εταιρίας.

Επίσης, η ΑΜΚ είναι αναγκαία προϋπόθεση για τον έλεγχο του Financial Control Panel της UEFA, προκειμένου να αποδειχθεί ότι υπάρχει σταθερή ροή χρηματοδότησης από τον μεγαλομέτοχο. Επίσης, θα πραγματοποιηθεί μία λογιστική αυξομείωση του Μετοχικού Κεφαλαίου και εγκριθούν άλλα θέματα, όπως χορηγικές συμβάσεις κλπ κλπ.

Αναλυτικά το έγγραφο:

 

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Ποιοι δικαιούνται κοινωνικό μέρισμα - Όλη η απόφαση

Δημοσιεύθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) με την οποία καθορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις για τους δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος

Αναλύουμε τη χειρότερη εμφάνιση στην ιστορία του 'The Voice'

Η αμηχανιάν χτύπησε κόκκινο κι εμείς πιάνουμε κάθε λεπτομέρεια αυτής της ετεροντροπής.

ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ

Το πρώτο ΠΑΣΟΚικό μαγαζί της χώρας είναι γεγονός - Κοκτέιλ ΠΑΣΟΚίτο και ΠροφιΝΤΕΛΟΡ

Κάτι νέο έρχεται στην πόλη από τα παλιά. Ένα πράσινο "καφενείο" σοσιαλιστικής τέχνης στήνεται στο Γκάζι και το News 24/7 σας ενημερώνει πρώτο για το εγχείρημα

4 ήρωες του Τρωικού Πολέμου που δεν ξέρεις τίποτα γι' αυτούς

Ο Flash των Τρώων και η Wonder Woman που πήρε στο κυνήγι τον Αχιλλέα.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24