ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εξομαλύνει το οικονομικό ο Αλαφούζος

Εξομαλύνει το οικονομικό ο Αλαφούζος

Η ΠΑΕ θα προκηρύξει Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ, με τη διαδικασία να είναι απαραίτητη για πολλούς λόγους στον Παναθηναϊκό.

Ο Γιάννης Αλαφούζος υποσχέθηκε στους Νίκο Λυμπερόπουλο και Μαρίνο Ουζουνίδη ότι θα εξομαλύνει την κατάσταση στο οικονομικό κομμάτι και ο στόχος του είναι μέχρι τον Σεπτέμβριο να επαναφέρει την ομαλότητα στις πληρωμές.

Ένα απαραίτητο μέσο για να το πετύχει είναι η χρηματοδότηση της ΠΑΕ και θα τη διασφαλίσει μέσω της προκήρυξης Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου. Η ΑΜΚ θα ψηφιστεί στην έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα διεξαχθεί στις 30 Ιουνίου ή στην επαναληπτική της 13 Ιουλίου.

Βέβαια, ένα μέρος της Αύξησης θα καλυφθεί από χρήματα που έχουν εισρεύσει έναντι στην ΠΑΕ τους προηγούμενους μήνες. Ωστόσο, ένα σημαντικό ποσό θα μπει στη διάρκεια του Ιουλίου και του Αυγούστου και είναι απαραίτητο για τη λειτουργία της εταιρίας.

Επίσης, η ΑΜΚ είναι αναγκαία προϋπόθεση για τον έλεγχο του Financial Control Panel της UEFA, προκειμένου να αποδειχθεί ότι υπάρχει σταθερή ροή χρηματοδότησης από τον μεγαλομέτοχο. Επίσης, θα πραγματοποιηθεί μία λογιστική αυξομείωση του Μετοχικού Κεφαλαίου και εγκριθούν άλλα θέματα, όπως χορηγικές συμβάσεις κλπ κλπ.

Αναλυτικά το έγγραφο:

 

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Τροχαίο με την Πόρσε: Δεν τα βρήκαν ασφαλιστική - Πατμάνογλου

Ο τραγικός πατέρας που βρέθηκε σήμερα στην Ευελπίδων αξιώνει από την οικογένεια Βακάκη περίπου 1,5 εκατ. ευρώ για την ηθική βλάβη που υπέστη από τον θάνατο της συζύγου και του γιου του

9 ελληνικά τραγούδια που θα μπορούσαν να είναι και διηγήματα

Τι κοινό έχει ο Σιδηρόπουλος με τον Χατζιδάκι;

Πρόκληση Μέτα: Βάζει 'νάρκη' στα θαλάσσια σύνορα Ελλάδας - Αλβανίας

Ο πρόεδρος της Αλβανίας εμφανίζεται να αρνείται να υπογράψει διάταγμα με το οποίο εξουσιοδοτείται η κυβέρνηση των Τιράνων να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις για τα θαλάσσια σύνορα στο Ιόνιο με την Ελλάδα

Η πιο άσχημη πόλη της Ελλάδας

Βγάζουμε αγνή και ανόθευτη χολή απέναντι στις χειρότερες πόλεις της χώρας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24