ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εξοφλήθηκε το ποδοσφαιρικό τμήμα στον Παναθηναϊκό

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÃÊÁÌÐÁËÁ - ÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / GABALA - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÃÊÁÌÐÁËÁ - ÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / GABALA - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Καμία οικονομική εκκρεμότητα σε ότι αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν υπάρχει πλέον στον Παναθηναϊκό με τους παίκτες να εξοφλούνται τις τελευταίες μέρες και τη δόση Μαΐου.

Με γεμάτες τσέπες πάνε στα ματς με την Αθλέτικ Μπιλμπό οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού καθώς τις τελευταίες μέρες υπήρξαν πληρωμές σε δόσεις των συμβολαίων για τον Μάιο σε μισθούς και σε ότι όφειλαν οι πράσινοι προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Είναι γεγονός ότι πλέον δεν υπάρχει καμία οικονομική εκκρεμότητα σε ότι αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα με την απαίτηση του Ουζουνίδη για επιστροφή στη κανονικότητα των πληρωμών να είναι πλέον γεγονός.

Πλέον η επόμενη δόση συμβολαίων για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού είναι τον Οκτώβριο και μέχρι τότε οι πράσινοι είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι συγκεκριμένες πληρωμές δεν αφορούν παίκτες που έχουν κάνει προσφυγή τα χρήματα των οποίων θα δοθούν σε βάθος χρόνου και σε περισσότερες δόσεις. Επίσης σε ότι έχει να κάνει με το προσωπικό εντός της ΠΑΕ και αυτό αναμένεται τις επόμενες μέρες να δει χρήματα στους τραπεζικούς του λογαριασμούς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ