ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έξι Αλ-Σαούντ στην Αθήνα!

Έξι Αλ-Σαούντ στην Αθήνα!

Τέσσερις πριγκίπισσες και δυο πρίγκιπες Αλ Σαούντ βρέθηκαν πριν από μια εβδομάδα στην Αθήνα. Το Sport24.gr έχει και τα πειστήρια για την άφιξή τους

Την ώρα που Παναθηναϊκός νικούσε τον Αστέρα Τρίπολης με 3-1, αλλά και ο Βλάσης Τσάκας δήλωνε ότι την Δευτέρα όλα θα ξεκαθαρίσουν, η φημολογία για την τελική μεταβίβαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αυξάνεται.

Δεν ξέρουμε αν πράγματι υπάρχουν πρίγκιπες και πριγκίπισσες, που ενδιαφέρονται για τον Παναθηναϊκό, σίγουρα όμως 6 μέλη της βασιλικής οικογένειας Αλ Σαούντ βρέθηκαν πριν από μια εβδομάδα στην Αθήνα!

Πρόκειται για τις πριγκίπισες Χουσάχ Αλ Σαούντ, Αλανούντ Αλ Σαούντ, Μαχά Αλ Σαούντ Αλ Γιοχαράρχ Αλ Σαούντ και τους πρίγκιπες Σαούντ Αλ Σαούντ, και Τουρκί Αλ Σαούντ. Όπως βλέπετε και το απόκομμα έφτασαν στην Αθήνα (μέσω Γερμανίας).

Προφανώς δεν μπορεί κανείς να συνδέσει την άφιξή τους με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν μπορεί και να ...μη δώσει σημασία καθώς όπως λέγεται τις τελευταίες ώρες, οι διαπραγματεύσεις γίνονται με μέλη της βασιλικής οικογένειας. Ήδη υπάρχουν πληροφορίες για συναντήσεις στο ξενοδοχείο που διαμένει και ο Βλάσης Τσάκας.

Έξι Αλ-Σαούντ στην Αθήνα!

Μέχρι, βεβαίως, να ξεκαθαρίσει το τοπίο, δεν μπορούμε να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα και το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι έξι μέλη της οικογένειας Αλ Σαούντ βρέθηκαν στην Αθηνα. Και επιβιβάστηκαν μάλιστα από την θύρα Β13! Τυχαίο;

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ