ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εξετάζουν Κουτσιανικούλη στον Παναθηναϊκό

Εξετάζουν Κουτσιανικούλη στον Παναθηναϊκό
Κουτσιανικούλης

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Βασίλης Κουτσιανικούλης ο οποίος είναι μία από τις εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που δεν προχωρήσει των "Ολλανδών".

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε και εξασφάλισε τελικά άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα και μαζί το δικαίωμα να κάνει μεταγραφές χωρίς περιορισμούς.

Έτσι ο Γιάννης Αναστασίου έχει βάλει μπρος ήδη τον προγραμματισμό που ετοίμαζε όλο αυτό το διάστημα και δεν αποκλείεται μάλιστα να έχουμε σύντομα τις πρώτες ανακοινώσεις.

Όπως γράψαμε και χθες την αρχή αναμένεται να κάνει ο Εμίρ Μπαϊράμι, που αναμένεται στην Ελλάδα την Κυριακή, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και οι άλλοι μεταγραφικοί στόχοι ( Μπεργκ και Φάλκενμπεργκ).

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως άλλο ένα όνομα βρίσκεται στη λίστα των πράσινων, περισσότερο ως εναλλακτική λύση, και αναφερόμαστε στον Βασίλη Κουτσιανικούλη.

Ο 24άχρονος άσος έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα με 28 συμμετοχές, 5 γκολ και 1 ασίστ, διαθέτει αρκετά από τα στοιχεία που ζητά το Γιάννης Αναστασίου, ενώ το κόστος της μεταγραφής του κυμαίνεται σε λογικά πλαίσια (έχει συμβόλαιο με τον ΟΦΗ).

Δεν αποκλείεται μάλιστα, σε περίπτωση που γίνει και επίσημη κρούση, να δοθούν και κάποιοι νεαροί παίκτες με τη μορφή δανεισμού ειδικά στην περίπτωση που ο ΟΦΗ δεν εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής.

Τέλος για τους πράσινους ακούστηκε και ο νεαρός Μαργαρίτης του Άρη για το αριστερό άκρο της άμυνας, ο οποίος απασχόλησε το "τριφύλλι" τον περασμένο Γενάρη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ