ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εξετάζει Τριανταφύλλου ο Παναθηναϊκός

Εξετάζει Τριανταφύλλου ο Παναθηναϊκός
Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου INTIME SPORTS

Την περίπτωση του νεαρού αμυντικού μέσου Κωνσταντίνου Τριανταφύλλου που παίζει στον Πανσερραϊκό εξετάζουν στον Παναθηναϊκό

Από τη στιγμή που τα οικονομικά στον Παναθηναϊκό είναι περιορισμένα, οι άνθρωποι της ομάδας ψάχνουν παίκτες με χαμηλό κόστος και μεγάλη προοπτική.

Έτσι μετά τον Νίκο Καρέλη, που περιμένει την ελευθέρας του από την Άμκαρ για να προχωρήσει στις τελικές διαπραγματεύσεις με τους πράσινους, στο προσκήνιο ήρθε και το όνομα του νεαρού Κωνσταντίνου Τριανταφύλλου.

Ο 22άχρονος άσος των "λιονταριών" αγωνίζεται τόσο στη μεσαία γραμμή όσο και στο κέντρο της άμυνας, είναι γρήγορος και την περσινή σεζόν ήταν από τα βασικά στελέχη του Πανσερραϊκού.

Πριν λίγους μήνες, που οι πράσινοι προσπάθησαν να κλείσουν τον Ανάκογλου, το όνομα του Τριανταφύλλου έπεσε στο τραπέζι όμως δεν προχώρησε η υπόθεση.

Αξίζει να σημειώσουμε πως στον Πανσερραϊκό αγωνίζεται και ο δίδυμος αδερφός του Κώστα, Δαμιανός (αμυντικός), ενώ σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί η ομάδα των Σερρών στην football league, τότε ο Τριανταφύλλου μένει ελεύθερος.

Πάντως τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μία φημολογία που θέλει τα "λιοντάρια" να παίρνουν άλλο ΑΦΜ, κάτι που έχει δημιουργήσει αντιδράσεις στους φίλους της ομάδας.

Τον φιλικό αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Βαλενσιέν μπορείτε να τον δείτε ζωντανά και αποκλειστικά στο κανάλι OTE sport 3 του ΟΤΕ TV

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ