ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εξετάζει Μποουί ο Παναθηναϊκός

Εξετάζει Μποουί ο Παναθηναϊκός

Την περίπτωση του 21χρονου Ολλανδού μέσου, Ουασίμ Μποουί φέρεται να εξετάζει ο Παναθηναϊκός με τον παίκτη να παραχωρείται δανεικός από τη Γιουβέντους. (VIDEOS)

Ο Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της επαφής που είχε με τη Γιουβέντους για τον Φάουστο Ρόσι φαίνεται πως άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας με τη "μεγάλη κυρία" και δεν αποκλείεται αυτός να αποφέρει καρπούς.

Έτσι, μετά τον Ρόσι ακόμα ένας νεαρός μέσος της Γιουβέντους φέρεται να εξετάζεται από τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου οι πράσινοι έχουν στο στόχαστρο τους τον Ουασίμ Μποουί. Πρόκειται για 21 μέσο οποίος ανήκει στη Γιουβέντους από τον Ιανουάριο του 2012.

Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Ζεεμπούργκια πριν μετακομίσει στον Άγιαξ σε ηλικία 15 ετών. Στον "Αίαντα" έμεινε για τρία χρόνια με τη μεγάλη κυρία να τον αποκτά πριν από περίπου δύο χρόνια έναντι 450.000 ευρώ.

Εξετάζει Μποουί ο Παναθηναϊκός

Στην πρώτη ομάδα είχε μία μόνο συμμετοχή πριν δοθεί δανεικός στην Μπρέσια. Εκεί πήρε αρκετό χρόνο και μέτρησε 17 αγώνες και ένα γκολ. Τον περασμένο Ιανουάριο δόθηκε και πάλι δανεικός στο Αμβούργο χωρίς να παίξει σε πολλά παιχνίδια.

Αποτελεί μέλος όλων των μικρών εθνικών ομάδων της Ολλανδίας μετρώντας συνολικά 30 συμμετοχές και τέσσερα γκολ.

Τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά

Σύμφωνα με τις συστάσεις που τον συνοδεύουν πρόκειται για ένα μέσο οποίος είναι "box to box".

Διαθέτει καλή τεχνική κατάσταση και είναι αριστεροπόδαρος. Μάλιστα, ένα από τα θετικά του είναι οι καλές εκτελέσεις των στημένων φάσεων.

Εκείνο που φαίνεται ότι του λείπει είναι να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και για αυτό το λόγο η Γιουβέντους θέλει να τον παραχωρήσει δανεικό. Το βασικό "αγκάθι" στην περίπτωση είναι ότι το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι επομένως θα πρέπει να ανανεώσει πρώτα με τη Γιουβέντους και μετά να παραχωρηθεί δανεικός.

Επιβεβαίωση μεν, αλλά...

Από τον Παναθηναϊκό το πρωί της Τρίτης επιβεβαίωσαν το ενδιαφέρον για τον παίκτη.

Ο Μποουί είναι στη λίστα με τους παίκτες που εξετάζονται από τον Γιάννη Αναστασίου και τον Νίκο Νταμπίζα.

Πάντως, από τους πράσινους τόνιζαν πως υπάρχει και άλλη μία περίπτωση η οποία έχει ξεχωρίσει.

Δείτε ορισμένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον Μποουί

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ