ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εξετάζει και Γκέκα ο Παναθηναϊκός

Εξετάζει και Γκέκα ο Παναθηναϊκός

Στον Παναθηναϊκό εξετάζουν την περίπτωση του... ελεύθερου Γκέκα για την ενίσχυση της επίθεσης τους ενώ την ίδια ώρα Φούλαμ και Έβερτον ετοιμάζουν πρόταση για τον Καπίνο.

Ο Παναθηναϊκός μετά την αποχώρηση του Πετρόπουλου και την διαφαινόμενη αποχώρηση του Φορναρόλι είτε με μορφή δανεισμού, είτε με λύση του συμβολαίου του πρέπει να ψάξει για έναν επιθετικό καθώς ο Χουάν Ραμόν Ρότσα σε αντίθετη περίπτωση θα έχει μόνο τον Τοτσέ στην διάθεση του και τον νεαρό Κώστα Αποστολόπουλο.

Οι πράσινοι έχουν στα υπόψιν τους τον Φάνη Γκέκα ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Λεβάντε ενώ και ο ίδιος θέλει να επαναπατριστεί και συζητάει το ενδεχόμενο να παίξει και πάλι στην Ελλάδα έτσι ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει θέση και πάλι στην Εθνική Ελλάδος.

Στο Τριφύλλι μάλιστα τις προηγούμενες μέρες είχαν μια πρώτη επαφή με την πλευρά του παίκτη συζητώντας για το πως θα μπορούσε να επιτευχθεί μια συνεργασία ανάμεσα στις δυο πλευρές αλλά όλα είναι ακόμη ανοιχτά.

Έρχεται πρόταση για Καπίνο

Την ίδια ώρα σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας "Goal" η Έβερτον και η Φούλαμ ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση για την απόκτηση του Στέφανο Καπίνο. Τώρα αν αυτές είναι ικανοποιητικές ώστε το Τριφύλλι να προχωρήσει στην παραχώρηση τους θα το δούμε το επόμενο διάστημα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ