ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εξετάζει Σμιτζ για τη μεσαία γραμμή ο Παναθηναϊκός

Joao Schmidt of Brazil's Sao Paulo FC celebrates after scoring against Venezuela's Trujillanos during a Copa Libertadores soccer match in Sao Paulo, Brazil, Tuesday, April 5, 2016. (AP Photo/Andre Penner)
Joao Schmidt of Brazil's Sao Paulo FC celebrates after scoring against Venezuela's Trujillanos during a Copa Libertadores soccer match in Sao Paulo, Brazil, Tuesday, April 5, 2016. (AP Photo/Andre Penner) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Στην μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού έχει μπει τις τελευταίες μέρες ο Ζοάο Σμιτζ ο οποίος αποκτήθηκε από την Αταλάντα στις αρχές του καλοκαιριού αλλά δεν χωράει στο ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν. (VIDEOS)

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει για παίκτη στη μεσαία γραμμή ανεξαρτήτως της κατάληξης που θα έχει η υπόθεση του Ζέκα με την Κοπεγχάγη και η παραχώρηση ή μη του Πορτογάλου.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήθελε έναν μέσο αρκετά δημιουργικό πίσω από το δίδυμο Κουρμπέλη, Ζέκα και τόσο αυτός όσο και οι συνεργάτες τους έψαχναν τις τελευταίες μέρες για παίκτη που θα μπορούσε να κουμπώσει στο τριφύλλι.

Όπως είναι λογικό και από τη στιγμή που έχουν κάνει ήδη εννιά μεταγραφές μπάτζετ δεν υπάρχει και κυρίως οι πράσινοι αναλώθηκαν σε περιπτώσεις δανεικών ποδοσφαιριστών.

Μία απ’ τις περιπτώσεις απ’ την Serie A που «ψάχνει» με ιδιαίτερη προσοχή ο Παναθηναϊκός, αφορά τον Βραζιλιάνο Ζοάο Σμιτζ ο οποίος ανήκει στην Αταλάντα.

Ο 24χρονος (γεννηθείς στις 19 Μαΐου 1993) Σμιτζ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο ως ελεύθερος με τους στις 8 του περασμένου Ιούλη αλλά δύσκολα θα βρει χρόνο συμμετοχής φέτος στην Αταλάντα η οποία είναι "γεμμάτη" στη μεσαία γραμμή.

Για αυτό και οι ιθύνοντες του συλλόγου από την Ιταλία τον παραχωρούν ως δανεικό. Εδώ και λίγες μέρες ο Σμιτζ που έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Εμανουέλ Ινσούα έχει προταθεί στον Παναθηναϊκού που εξετάζει προσεκτικά τα δεδομένα της υπόθεσης,.

Δεν είναι εύκολη περίπτωση, ωστόσο στον Παναθηναϊκό ποντάρουν στον πολύ καλό δίαυλο επικοινωνίας και στις εξαιρετικές σχέσεις που έχουν "χτίσει" με την Αταλάντα απ’ τον δανεισμό του Καμπέσας. Οπότε οι πράσινοι παρακολουθούν τις εξελίξεις και δεν αποκλείεται να προχωρήσουν τη συγκεκριμένη υπόθεση.


TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ