ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εξετάζει Ιβανόφ το ΑΠΟΕΛ

Εξετάζει Ιβανόφ το ΑΠΟΕΛ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Κύπρο ο Ιβάν Ιβανόφ προτάθηκε στο ΑΠΟΕΛ που εξετάζει με ενδιαφέρον την περίπτωση του.

Ο Ιβάν Ιβανόφ αποτελεί ένα ακόμα βραχνά για τους πράσινους και ακόμα ο Βούλγαρος δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του παρά το γεγονός ότι το όνομα του έχει συνδεθεί με ομάδες από Τουρκία, Ρωσία και Βουλγαρία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Κύπρο, την περίπτωση του Ιβανόφ εξετάζει πλέον και το ΑΠΟΕΛ καθώς ο Βούλγαρός στόπερ προτάθηκε και αρέσει όπως γράφει και το δημοσίευμα.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα sigmalive.com αναφέρει:

«Την περίπτωση του Βούλγαρου διεθνή αμυντικού Ιβάν Ιβάνοφ, ο οποίος προτάθηκε τις τελευταίες μέρες, εξετάζει ο Τόμας Κρίστιανσεν. Πρόκειται για αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος το πρώτο 6μηνο της σεζόν αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, με τους πράσινους να έχουν ήδη πάρει την απόφαση να τον αφήσουν ελεύθερο, παρόλο που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019. Έγιναν ήδη οι πρώτες επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο παίκτης είναι θετικός στο να έρθει στον ΑΠΟΕΛ και την Κύπρο, με το κασέ του να βρίσκεται στα οικονομικά πλαίσια των γαλαζοκιτρίνων.

Δεν αποκλείεται τις επόμενες 1-2 μέρες να υπάρξουν εξελίξεις με την περίπτωση του, η οποία φαίνεται πως κερδίζει έδαφος λόγω ηλικίας σε σχέση με τον Πέτκοβιτς. Ο Ιβάν Ιβανόφ είναι 28 ετών και πριν τον Παναθηναϊκό αγωνίστηκε σε Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, Αλάνια, Παρτίζαν ενώ είχε και πέρασμα από τη Βασιλεία, η οποία είχε πληρώσει 2,1 εκ. ευρώ στην Παρτίζαν για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2014. Είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Βουλγαρίας, έχοντας 40 συμμετοχές και 3 τέρματα».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ