ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εξελίξεις σε τρία μέτωπα

Εξελίξεις σε τρία μέτωπα
INTIME SPORTS

Την Τρίτη ο Γκόρντον Σίλντενφελντ θα βρεθεί στην Αυστρία για να μιλήσει με τους ανθρώπους της Ντιναμό Μόσχας ενώ την ίδια ώρα ο Αμπέντ ταξιδεύει για την Αγγλία και ο Γιάννης Αναστασίου προανήγγειλε την παρουσία του Μπούρμπου στην Πολωνία.

Κρίσιμα είναι τα επόμενα δυο-τρία 24ώρα για τον Παναθηναϊκό αναφορικά με τις εξελίξεις που θα υπάρξουν σε τρία μεταγραφικά μέτωπα για τους πράσινους. Αυτά έχουν να κάνουν με τις περιπτώσεις των Σίλντενφελντ, Αμπέντ και Μπούρμπου και φυσικά το καθένα έχει πάρει διαφορετική πορεία έως τώρα.

Ας δούμε όμως τι ισχύει σε κάθε περίπτωση ξεχωριστά ξεκινώντας από την περίπτωση του Κροάτη στόπερ που αυτή την στιγμή φαντάζει η πιο δύσκολη από όλες.

Την Τρίτη 1 Ιουλίου ο διεθνής στόπερ πρέπει να βρίσκεται στην Αυστρία για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Ντιναμό Μόσχας. Εκεί ο Σίλντενφελντ αναμένεται να συζητήσει με τους ανθρώπους του συλλόγου για την παραμονή του ή μη με τον ίδιο να έχει δηλώσει κατ' επανάληψη ότι θέλει να μείνει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό. Μένει να δούμε κατά πόσο θα μπορέσει να τους πείσει να επανέλθουν στις διαπραγματεύσεις με το τριφύλλι καθώς είναι δεδομένο πως το τριφύλλι δεν θα περιμένει για πολύ ακόμα.

Στην Αγγλία ο Αμπέντ

Την ίδια ώρα ο Αμπέντ που δεν μετείχε σε καμία προπόνηση την Δευτέρα αναχώρησε με προορισμό την Αγγλία και συγκεκριμένα το Νιουκάστλ για να βρεθεί στην πρώτη των "ανθρακορύχων". Και ο Αλγερινός θα έχει συζητήσεις με τους ανθρώπους του αγγλικού συλλόγου για την παραμονή του ή μη και τον ρόλο που αναμένεται να έχει. Φυσικά ο Αμπέντ θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό ενώ πλέον έχει έναν ακόμη λόγο και αυτός είναι η παρουσία του αδελφού.

Η πρόταση που έχει γίνει από τους πράσινους αναμένεται να συζητηθεί από τους ανθρώπους της Νιουκάστλ και είναι πολύ πιθανό η απάντηση να είναι άμεση και μάλιστα στην διάρκεια αυτής τη εβδομάδας,

Η ατάκα του Αναστασίου για Μπούρμπο

Σε ότι έχει να κάνει με το τρίτο μέτωπο, αυτό που ακούει στο όνομα Χρήστος Μπούρμπος, στον Παναθηναϊκό περιμένουν να δουν τι θα γίνει τις δυο επόμενες μέρες και αν ο ΟΦΗ θα κάνει προσφυγή στην αρχική απόφαση που τον έχει δικαιώσει και του έχει επιδικάσει 309.000 ευρώ.

Ο Γιάννης Αναστασίου μάλιστα στην διάρκεια της προπόνησης την Δευτέρα μιλώντας στους παίκτες αναφέρθηκε στην παρουσία του Μπούρμπου στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πολωνία λέγοντας: "Στην Πολωνία ίσως είναι μαζί μας και ο Χρήστος Μπούρμπος με τον οποίο έχουμε έρθει σε συμφωνία αλλά περιμένουμε να ολοκληρωθεί και τυπικά το θέμα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ