ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκπλήξεις από Φερέιρα, άφησε έξω Καπίνο, Κουίνσι

Εκπλήξεις από Φερέιρα, άφησε έξω Καπίνο, Κουίνσι
INTIME SPORTS

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα άφησε εκτός αποστολής τους Καπίνο και Κουίνσι, με τον πρώτο να μην αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Δείτε τους "εκλεκτούς" και τις εκπλήξεις του Πορτογάλου.

Κόντρα στις προβλέψεις, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα , έβγαλε ακόμη μια αποστολή με αρκετές εκπλήξεις. Για την ακρίβεια δύο. Ο λόγος για τον Στέφανο Καπίνο και τον Κουίνσι, που δεν θα βρίσκονται ούτε στην ενδεκάδα, ούτε και στον πάγκο, στο ματς με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ (8/1, 17:15).

Ο Πορτογάλος αποφάσισε να αφήσει εκτός τον νεαρό γκολκίπερ, δίχως να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, προφανώς για να τον ξεκουράσει και να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Κοτσόλη ή τον Καρνέζη.

Από την άλλη, ο Κουίνσι ήταν τραυματίας το τελευταίο διάστημα, όμως ξεπέρασε το πρόβλημα του, με τον Φερέιρα βέβαια να τον αφήνει εκτός, γιατί δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Ο Γκανέζος έβγαλε κανονικά τις δύο τελευταίες προπονήσεις, αλλά προτιμήθηκε να προφυλαχτεί ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Κατά τ' άλλα, στην τελευταία προπόνηση πριν από το κυριακάτικο ματς με την Κέρκυρα, το πρόγραμμα περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας "5-2" και δίτερμα, με τους Νίνη και Σαριέγκι να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού : Κοτσόλης, Καρνέζης, Βύντρα, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Ιωαννίδης, Καντέ, Μπιάρσμιρ, Βιτόλο, Σιμάο, Καραγκούνης, Ζέκα, Λέτο, Τοτσέ, Μαυρίας, Κλέιτον, Φουρλάνος, Ρούντολφ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι: Κουίνσι, Σαριέγκι, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος, Σεϊταρίδης, Πετρόπουλος, Μπουμσόνγκ, Καπίνο, Λαγός και Ταμπάκης καθώς και ο τιμωρημένος Κατσουράνης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ