ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κλεισμένος στην Πάρμα για 4 χρόνια ο Νίνης

Κλεισμένος στην Πάρμα για 4 χρόνια ο Νίνης
INTIME SPORTS

Στην Ιταλία είναι σίγουροι και το... διατυμπανίζουν, πως ο Σωτήρης Νίνης έχει συμφωνήσει και θα παίζει στην Πάρμα τα επόμενα 4 χρόνια. Ποιος θα είναι ο ρόλος του στην ιταλική ομάδα.

Το προσεχές καλοκαίρι (2012) τελειώνει το συμβόλαιο του Σωτήρη Νίνη με τον Παναθηναϊκό και κανείς δεν ξέρει σε ποια ομάδα θα αγωνίζεται την επόμενη και γενικά τις επόμενες σεζόν.

Ο εκπρόσωπος του Έλληνα άσου συναντήθηκε με τον Δημήτρη Γόντικα και παρά το καλό κλίμα, έγινε ξεκάθαρο πως ο Νίνης θέλει να συνεχίσει την καριέρα του μακριά από την Ελλάδα.

Την ίδια στιγμή, στην Ιταλία θεωρούν τελειωμένη υπόθεση την μεταγραφή του 22χρονου μεσοεπιθετικού στην Πάρμα. Όπως αναφέρει η "Real Sports", μετά από επικοινωνία με την "Gazzetta di Parma", οι επαφές των δύο πλευρών έχουν ξεκινήσει από το περασμένη καλοκαίρι.

Όσο για την ολοκλήρωση των επαφών; Οι Ιταλοί πιστεύουν και διαλαλούν πως υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στην Πάρμα και τον Νίνη για τετραετές συμβόλαιο και ετήσιες αποδοχές 700-750.000 ευρώ.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, οι άνθρωποι της Πάρμα έχουν γοητευτεί και πιστεύουν στο ταλέντο και στις ικανότητες του Έλληνα μεσοεπιθετικού και ποντάρουν πολλά πάνω σ' αυτόν, αλλά και στον Σεμπάστιαν Τζοβίνκο.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Πάρμα δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του και αρκέστηκε στα καλά σχόλια: "Είναι καλός παίκτης. Αλλά από εκεί και πέρα, δεν ξέρω τίποτα. Οι πληροφορίες προέρχονται από τις εφημερίδες".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ