ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκπλήξεις στην αποστολή από τον Στραματσόνι

Εκπλήξεις στην αποστολή από τον Στραματσόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στραματσόνι απέκλεισε από την αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τους Βιγιαφάνιες, Ταυλαρίδη, συμπεριέλαβε για πρώτη φορά τους Μαμούτε και Οδυσσέα Βλαχοδήμο, ενώ επανήρθαν οι Ζέκα, Κουτρουμπής.

Ο Αντρέα Στραματσόνι εκπλήσσει πολλές φορές με τις επιλογές του σε τακτικές και σε πρόσωπα και η αποστολή που ανακοίνωσε για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες την Κυριακή (14/2), δεν αποτέλεσε έκπληξη. Ο Ιταλός προτίμησε να αφήσει στην Αθήνα τους Λούκας Βιγιαφάνιες και Στάθη Ταυλαρίδη, σε δύο ασυνήθιστες επιλογές .

Αν για τον έμπειρο στόπερ υπήρχαν ενδείξεις από τη μη χρησιμοποίηση του την Τετάρτη στο Περιστέρι, για τον Αργεντινό επιθετικό ο οποίος ήταν βασικός στο ίδιο παιχνίδι, ο αποκλεισμός του προκάλεσε έκπληξη.

Αντίθετα, στη διάθεση του Στραματσόνι επιστρέφουν οι Ζέκα και Κουτρουμπής, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους και συμπεριλήφθηκαν για πρώτη φορά στις επιλογές του οι Μαμούτε και Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

Την 20μελή αποστολή που ταξίδεψε στα Γιάννινα απαρτίζουν οι Κοτσόλης, Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Νάνο, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Ζέκα, Λαγός, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Πράνιτς, Λουντ,Καλτσάς, Τελάντερ, Εσιέν, Βλαχοδήμος Π., Μέστο, Μαμούτε, Αμπέντ και Μολέδο.

Ακόμα, στην Αθήνα μένουν οι Σάντσεθ, Πέτριτς, Εβανζελίστα, Μπουμάλ, Ταυλαρίδης, Βιγιαφιάνιες, Μαρινάκης, Γιαννακόπουλος, Κότσαρης

Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, «κορόιδο» και παιχνίδι. O Πέτριτς έκανε θεραπεία, Εβαντζελίστα και Σάντσεθ ακολούθησαν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ενώ απουσίασε δικαιολογημένα ο Μπουμάλ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ