ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ειδική διαχείριση για τον Νάνο

Ειδική διαχείριση για τον Νάνο
Νάνο INTIME SPORTS

Ο Νάνο ακολούθησε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης στην προπόνηση της Τρίτης (5/5), ενώ οι Μπεργκ και Πέτριτς φορτσάρουν για να είναι έτοιμοι με την έναρξη των play off.

Ειδική διαχείριση έχει αυτές τις ημέρες ο Νάνο στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, προκειμένου να προφυλαχθεί και να παρουσιαστεί σε καλή αγωνιστική κατάσταση με την έναρξη των play off των Superleague.

Ο Ισπανός αριστερός μπακ ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης την προηγούμενη εβδομάδα, δεν έπαιξε στο παιχνίδι με την Κέρκυρα την Κυριακή και την Τρίτη (5/5) εκτέλεσε ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Ο Γιάννης Αναστασίου θα συνεννοηθεί με τον ποδοσφαιριστή τις επόμενες ημέρες και θα αποφασίσει για την περαιτέρω χρησιμοποίηση του στα πλάνα του.

Ο Μάρκους Μπεργκ και ο Μλάντεν Πέτριτς συνέχισαν την αποκατάσταση τους από τους τραυματισμούς τους, προκειμένου να είναι έτοιμοι στα play off.

Στο μεταξύ, το πρόγραμμα της ομάδας στο "Γεώργιος Καλαφάτης" την Τρίτη (5/5), όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο φιλικό με την Κηφισιά έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων περιλάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις τακτικής και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα έχουν ρεπό την Τετάρτη (6/5).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ