ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Είδε Χουάνμα, "βλέπει" Γκαλίτσιο

Είδε Χουάνμα, "βλέπει" Γκαλίτσιο

Ο Λεωνίδας Βόκολος είδε την αναμέτρηση της Νουμάνθια με την Λούγκο έχοντας στραμμένα τα βλέμματα του στον Χουάνμα με το ματς να λήγει ισόπαλο 6-6 και τον Ισπανό αμυντικό να φέρει ευθύνη τουλάχιστον σε δυο τέρματα. Γκαλίτσιο για το καλοκαίρι θέλουν στο τριφύλλι.

Την τύχη ή την ατυχία να δει τον Χουάνμα σε ένα γκολ που η ομάδα του δέχτηκε έξι τέρματα και έβαλε όμως άλλα τόσα είχε ο Λεωνίδας Βόκολος το βράδυ του Σαββάτου. Ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων παρακολούθησε την αναμέτρηση της Νουμάνθια με την Λούγκο που έληξε ισόπαλη 6-6.

Όπως καταλαβαίνει κανείς και μόνο από το 6-6 οι άμυνες και των δυο ομάδων έμπαζαν ενώ προσωπικά για τον Χουάνμα τον οποίο είχαν στο στόχαστρο τους οι πράσινοι πρέπει να πούμε ότι έφταιγε σίγουρα σε δυο από τα έξι γκολ που δέχτηκε η ομάδα του ενώ είναι μέσα και σε ένα ακόμα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Λεωνίδας Βόκολος μπόρεσε να γνωρίσει και προσωπικά τον 32χρονο στόπερ και να συνομιλήσει για λίγο μαζί του συνοδευόμενος και από τον Μίγκελ Πέρεζ, εκπρόσωπο του Χουάνμα αλλά και του Νάνο.

Την ίδια ώρα οι πράσινοι "βλέπουν" και εξετάζουν περιπτώσεις και για το καλοκαίρι και μια από αυτές, με τις επαφές να είναι πολύ προχωρημένες, είναι αυτή του Γιώργου Γκαλίτσιου.

Οι πράσινοι τον ήθελαν και το καλοκαίρι με την Λόκερεν να ζητάει αρκετά χρήματα για να τον αφήσει ελεύθερο και τις επαφές να μην προχωράνε.

Τώρα όμως και με το συμβόλαιο του 28χρονου διεθνή να λήγει το καλοκαίρι το τριφύλλι φαίνεται ότι έχει βρει δίαυλο και πάλι με τον παίκτη και μπορεί να τον κάνει δικό του από την 1η Γενάρη όταν και θα έχει δικαίωμα υπογραφής σε άλλη ομάδα και να τον αποκτήσει το καλοκαίρι. Άλλωστε ο Γκαλίτσιος έχει πει όχι σε πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του με τους Βέλγους και θέλει να επαναπατριστεί.

Μένει να δούμε αν η υπόθεση είναι τόσο προχωρημένη όσο λέγεται και στο πρόσωπο του Γκαλίτσιου ο Παναθηναϊκός έχει βρει τον δεξιό οπισθοφύλακα που αναζητά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ