ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έγινε πατέρας ο Γουακάσο

Έγινε πατέρας ο Γουακάσο

Η σύζυγος του Μουμπάρακ Γουακάσο γέννησε ένα αγόρι στην Έλτσε της Ισπανίας και ο Γκανέζος του Παναθηναϊκού ταξίδεψε για τους επισκεφτεί.

Μία ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του διανύει ο Μουμπάρακ Γουακάσο... Ο Γκανέζος χαφ έχει αρχίσει καλά στον Παναθηναϊκό, υπολογιζόμενος ως βασικός από τον Αντρέα Στραματσόνι, ενώ η οικογένεια του μεγάλωσε!

Η σύζυγος του Αφρικανού ποδοσφαιριστή γέννησε ένα αγοράκι την Παρασκευή (29/7), στην Έλτσε της Ισπανίας, όπου διαμένει. Το ζεύγος είχε εγκατασταθεί εκεί πέρυσι, κατά το δανεισμό του Γουακάσο στη Λας Πάλμας και η γυναίκα δεν μετακόμισε ακόμα στην Αθήνα, λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της.

Ο Γουακάσο ήταν στην ελληνική πρωτεύουσα και την Πέμπτη (28/7) αγωνίστηκε με τον Παναθηναϊκό εναντίον της ΑΪΚ και την επόμενη μέρα, μετέβη στην Ισπανία εκμεταλλευόμενος το ρεπό που παραχώρησε ο Αντρέα Στραματσόνι.

Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ο Γουακάσο δεν βρίσκεται μαζί με την οικογένεια του, όμως στη διάρκεια του Αυγούστου, θα τους έχει όλους στην Αθήνα, έχοντας μεριμνήσει και ο ίδιος για την εγκατάσταση του σε σπίτι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ