ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έδωσε εντολή για πληρωμές ο Αλαφούζος

Έδωσε εντολή για πληρωμές ο Αλαφούζος
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος έδωσε την εντολή στο λογιστήριο της πράσινης ΠΑΕ να αρχίσει να καταθέτει χρήματα στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού ενώ ο πρόεδρος των πράσινων είχε επαφές με παίκτες του Τριφυλλιού την Παρασκευή.

Η εντολή από τον Γιάννη Αλαφούζο για καταβολή χρημάτων στους λογαριασμούς των παικτών του Παναθηναϊκού όπως είχε υποσχεθεί δόθηκε την Παρασκευή (23/3) το πρωί και σύμφωνα με πληροφορίες ήδη κάποιοι πράσινοι είδαν τα λεφτά στους λογαριασμούς τους.

Οι περισσότεροι όμως θα μπορέσουν να τα δουν από την Τρίτη καθώς και την Δευτέρα έχουμε αργία και είναι δεδομένο ότι την Παρασκευή δεν ολοκληρώθηκαν όλες οι καταθέσεις.

Φυσικά μιλάμε για χρήματα έναντι των οφειλομένων και βέβαια όχι τεράστια ποσά αλλά χρήματα για να δείξουν ότι η διοίκηση του Παναθηναϊκού προσπαθεί να τηρήσει τις υποσχέσεις της και πως θα συνεχίσει να είναι συνεπής έστω και με καθυστέρηση στις υποχρεώσεις. Παράλληλα κάποια χρήματα θα μπουν και στους λογαριασμούς ποδοσφαιριστών που αποτελούν παρελθόν από το Τριφύλλι αλλά έχουν να παίρνουν δεδουλευμένα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος τώρα πλην της εντολής που έδωσε για κατάθεση των χρημάτων είχε και κάποιες επαφές με ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μεταξύ των οποίων οι Τοτσέ, Ζέκα και Πίντο ενημερώνοντας τους για την διαδικασία της καταβολής χρημάτων αλλά και τους διακανονισμούς που θα πρέπει να υπογραφθούν τις επόμενες μέρες.

Τον τελευταίο ενάμιση μήνα ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ έχει δει σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας συζητώντας με όλους για το ίδιο φλέγον θέμα. Την υπογραφή των διακανονισμών για να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να περάσει τον έλεγχο της ΟΥΕΦΑ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ