ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δυσφορία για τον Σιδηρόπουλο

Δυσφορία για τον Σιδηρόπουλο
INTIME SPORTS

Στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέφραζαν τη δυσφορία τους για τον ορισμό του Σιδηρόπουλου στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Εξαντλήθηκαν τα δωρεάν εισιτήρια για το κυριακάτικο ματς, αλλά και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ανησυχία προκάλεσε στον Παναθηναϊκό ο ορισμός του Τάσου Σιδηρόπουλου στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Ο ρέφερι από τα Δωδεκάνησα ήταν ο διαιτητής στην ήττα-αποκλεισμό από τη Skoda Ξάνθη στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας πριν από 8 ημέρες και παρότι δεν διαμόρφωσε το αποτέλεσμα, παραμένει ένας άνθρωπος με κακό παρελθόν, σύμφωνα με τα στελέχη του Τριφυλλιού.

Για αυτό, εξέφραζαν τον προβληματισμό τους αναρωτώμενοι "τι μπορεί να κρύβει ένας τόσο σύντομος εκ νέου ορισμός του συγκεκριμένου ανθρώπου στη Λεωφόρο;".

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο Ηράκλειο

Το μεσημέρι της Παρασκευής 6/2 πραγματοποιήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου, η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που θα ισχύσουν στο παιχνίδι ΟΦΗ - Παναθηναϊκός στο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης", την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου.

Στη συνάντηση μετείχαν εκπρόσωποι των δύο ομάδων της Superleague και ανώτατοι αξιωματικοί της Αστυνομίας, και αντικείμενο συζήτησης ήταν η προστασία της αποστολής του Παναθηναϊκού κατά τη διαμονή της στην Κρήτη και η ομαλή διεξαγωγή του ματς.

Οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού ζήτησαν να ληφθούν πολύ αυξημένα μέτρα ασφαλείας, επικαλούμενοι το κλίμα που έχει καλλιεργηθεί στην πόλη για την ομάδα του Τριφυλλιού. Οι διοικούντες τον ΟΦΗ συμφώνησαν πλήρως, ενώ γενικότερα υπήρξε αλληλοκατανόηση και ηρεμία στη διάρκεια της συνάντησης.

Πάντως, στον Παναθηναϊκό περιμένουν να δουν στην πράξη τι θα συμβεί στην κάθοδο τους στο Ηράκλειο και επισημαίνουν ότι " τον τελευταίο καιρό υπάρχει έμμεσο αλλά και άμεσο ύψωμα των τόνων, δυναμιτισμός του κλίματος και στοχοποίηση του Παναθηναϊκού εν όψει του συγκεκριμένου αγώνα…".

Τελείωσαν τα δωρεάν εισιτήρια

Λιγότερες από 24 ώρες χρειάστηκαν για να εξαντληθούν τα δωρεάν εισιτήρια που διέθεσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε ανέργους, για τα παιχνίδια με τον Παναιτωλικό και τον Παναθηναϊκό στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Η ανταπόκριση των οπαδών του Τριφυλλιού υπήρξε άμεση και τα 200 + 200, βρήκαν τους κατόχους τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του κοινωνικού προγράμματος «Όλοι έχουμε θέση στη Λεωφόρο» για τους δύο προσεχείς εντός έδρας αγώνες με αντιπάλους τον Παναιτωλικό και τον Ολυμπιακό. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την ανταπόκριση και ευχόμαστε να απολαύσουμε δύο σημαντικές αναμετρήσεις σε καλή ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ