ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δυσαρέσκεια και απορία για το κατηγορητήριο του... Κλουκίνα

Δυσαρέσκεια και απορία για το κατηγορητήριο του... Κλουκίνα
INTIME SPORTS

Στον Παναθηναϊκό εξέφραζαν την δυσαρέσκεια τους και την απορία τους για το κατηγορητήριο που συνέταξε ο πρόεδρος της Πειθαρχικές επιτροπής της Λίγκας Χαρίλαος Κλουκίνας.

Την έντονη δυσαρέσκεια τους αλλά και παράλληλα την απορία τους για το πως ο πρόεδρος της Πειθαρχικής επιτροπής της Λίγκας Χαρίλαος Κλουκίνας... βάφτισε τους άγνωστους σύμφωνα με το κατηγορητήριο της αστυνομίας αλλά και του παρατηρητή ως οπαδούς του Παναθηναϊκού εξέφραζαν στο Τριφύλλι.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει στο κατηγορητήριο που έστειλε ο πρόεδρος της Πειθαρχικής επιτροπής της Λίγκας με το χαρακτηριστικό απόσπασμα να αναφέρει:

«Μετά τη λήξη του αγώνα 3-4 φίλαθλοι της εγκαλούμενης εισήλθαν στο χώρο στάθμευσης των οχημάτων της Νόβα και επιτέθηκαν σε όχημά και στους επιβαίνοντές του. Συγκεκριμένα ένας φίλαθλος της εγκαλούμενης έφτασε σε ελάχιστη απόσταση από την είσοδο του οχήματος τύπου βαν και πέταξε μια βόμβα μολότοφ μέσα σε αυτό η οποίας τελικώς εξερράγη εκτός διότι ένας εκ των εργαζομένων την απομάκρυνε με κλοτσιά. Στη συνέχεια δεύτερος φίλαθλος της εγκαλούμενης εκσφενδόνισε άλλη μία βόμβα μολότοφ η οποία βρήκε τον υπεύθυνο παραγωγής κ. Παπαδόπουλο στην πλάτη και εξερράγη δίπλα του…».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ