ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δυο πλάνα για τον πράσινο πάγκο

Δυο πλάνα για τον πράσινο πάγκο
INTIME SPORTS

Δυο πλάνα εξετάζουν στον Παναθηναϊκό για τον επόμενο προπονητή που θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας. Στο προσκήνιο Τσιώλης, Πέδρο Εμάνουελ, Αναστασίου.

Ο Φάμπρι αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Παναθηναϊκού με τον Γιάννη Βονόρτα να είναι ο τέταρτος προπονητής τη φετινή σεζόν που συνεργάζεται με τους πράσινους.

Αυτή η λύση βέβαια είναι προσωρινή με την διοίκηση του "τριφυλλιού" να εξετάζει από τώρα περιπτώσεις "μοντέλων/σχημάτων" και προπονητών ενόψει της νέας σεζόν.

Οι επαφές με υποψήφιους αντικαταστάτες του Ισπανού τεχνικού συνεχίζονται και όλα δείχνουν πως θα οδηγηθούμε σε δυο κατευθύνσεις, μία εκ των οποίων θα επιλεγεί στο τέλος.

Η πρώτη αφορά στήριξη στο ελληνικό στοιχείο με Έλληνα προπονητή (Τσιώλης, Αναστασίου, Αναστασιάδης), Έλληνα τεχνικό διευθυντή (Νταμπίζας) και φυσικά επένδυση, κυρίως, στην εγχώρια αγορά.

Η δεύτερη αφορά τη συνεργασία με ξένο τεχνικό (Πέδρο Εμάνουελ κτλπ), έξυπνες αγορές (όπως Ζέκα, Σο) και αξιοποίηση των νεαρών και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού.

Όλα βέβαια θα οριστικοποιούν με το τέλος του πρωταθλήματος και το αν τελικά οι πράσινοι θα καταφέρουν να μπουν στα πλέι οφ. Η "χασούρα" από ενδεχόμενη απώλεια της Ευρώπης θα παίξει σπουδαίο ρόλο στη διαμόρφωση του ρόστερ την επόμενη σεζόν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ