ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δυο οι προτεραιότητες του Βαρέλα

Δυο οι προτεραιότητες του Βαρέλα
Βιτόρια

Ένας δημιουργικός χαφ και ένας στόπερ είναι οι δυο πρώτες μεταγραφές που θέλει να κλείσει ο Βαρέλα για τον Παναθηναϊκό της επόμενης σεζόν.

Δυο είναι οι προτεραιότητες που έχει θέσει ο Ούγκο Βαρέλα για τον Παναθηναϊκό της επόμενης περιόδου και αυτές έχουν να κάνουν με το να δημιουργήσει το Τριφύλλι έναν πολύ δυνατό άξονα.

Έναν άξονα που θα αποτελείται από τέσσερις ποδοσφαιριστές-ηγέτες. Έναν κάτω από τα γκολπόστ και από έναν σε κάθε γραμμή, αμυντική μεσαία και επιθετική.

Στο Τριφύλλι θεωρούν ότι κάτω από τα γκολπόστ με την παραμονή ενός εκ των Καρνέζη ή Καπίνου και με τον Φιγκερόα στην επίθεση έχουν τους δυο από τους τέσσερις παίκτες με ηγετικά χαρακτηριστικά που θέλουν.

Οπότε ψάχνουν για τον αμυντικό και τον μέσο που θα είναι παίκτες ικανοί να κάνουν την διαφορά και τους οποίους θα πλαισιώνουν νεαροί παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ, των ακαδημιών αλλά και όποιοι αποκτηθούν το καλοκαίρι.

Ο Ούγκο Βαρέλα έχει θέσει ως πρώτες μεταγραφικές προτεραιότητες για τον Παναθηναϊκό την ανεύρεση ενός στόπερ και ενός κεντρικού χαφ. Στην λίστα του είναι ο Βιτόρια της Εστορίλ και ο Βιάνα της Μπράγκα αλλά αυτοί δεν είναι οι μόνοι καθώς ο Πορτογάλος έχει και άλλες περιπτώσεις στην λίστα του.

Λίστα με την οποία αναμένεται να έρθει στις αρχές Απρίλη στην Αθήνα και να συζητήσει τις προτάσεις του με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννη Αλαφούζο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ