ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δυο μηνύσεις στον Μαρινάκη, μια στον σωματοφύλακα

Δυο μηνύσεις στον Μαρινάκη, μια στον σωματοφύλακα
INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 11.30 το βράδυ της Τρίτης η κατάθεση των μηνύσεων από πλευράς του Γιάννη Αλαφούζου και του Βασίλη Κωνσταντίνου προς τους Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και τον σωματοφύλακα του που κτύπησε τον αντιπρόεδρο των πράσινων.

Λίγο μετά τις 11.30 το βράδυ της Τρίτης ολοκληρώθηκε στη ΓΑΔΑ η κατάθεση μηνύσεων από τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προς τον κ. Μαρινάκη και τον άνδρα της προσωπικής του ασφάλειας ο οποίος μπήκε μέσα στην αίθουσα του Δ.Σ. και χτύπησε τον Βασίλη Κωνσταντίνου.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού κατέθεσε μήνυση μόνο σε βάρος του κ. Μαρινάκη για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση διότι όπως υποστηρίζει ο Γιάννης Αλαφούζος: "Ανέφερε ψευδώς και εις γνώση της αναλήθειας γεγονός που θίγει την τιμή και την υπόληψη του προέδρου και συγκεκριμένα ότι οργάνωσε την σε βάρος του κ. Μαρινάκη επίθεση στο ντέρμπι".

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ Βασίλης Κωνσταντίνου κατέθεσε μήνυση τόσο στον Βαγγέλη Μαρινάκη όσο και τον σωματοφύλακα του, δίνοντας και τα στοιχεία του, επιθυμώντας για τον πρόεδρο του Ολυμπιακό την ποινική του δίωξη για το αδίκημα της εξύβρισης, της απειλής και της ηθικής αυτουργίας στην πράξη της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και στον δεύτερο για τα αδικήματα της εξύβρισης και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ