ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δώνης: "Όποιος σκόραρε θα κέρδιζε"

Δώνης: "Όποιος σκόραρε θα κέρδιζε"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης στάθηκε στο γεγονός πως το ματς με τον Παναθηναϊκό ήταν κλειστό, έδωσε συγχαρητήρια στους "πράσινους" ενώ πέταξε σπόντα στον Μπόλονι!

Για το παιχνίδι: " Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι, όπως το είχαμε σχεδιάσει. Όποια ομάδα το πετύχαινε, θα έπαιρνε τη νίκη. Τελικά το κατάφερε ο Παναθηναϊκός. Του δίνω συγχαρητήρια για τη νίκη και γενικότερα για την πορεία του στο πρωτάθλημα. Εμείς κάνουμε μία σοβαρή προσπάθεια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Δίνουμε μεγαλύτερη βάση στο πρωτάθλημα, αλλά μας ενδιαφέρει και το Κύπελλο.

Είδα την προηγούμενη εβδομάδα έναν σοβαρό προπονητή, τον κύριο Μπόλονι του ΠΑΟΚ να διαμαρτύρεται γιατί η ομάδα του στο Κύπελλο είχε μία μέρα λιγότερη να ξεκουραστεί, από την ΑΕΚ. Να του θυμίσω ότι ο Ατρόμητος παθαίνει διαρκώς το ίδιο πράγμα και πάντα έχει μία μέρα λιγότερη για να ξεκουραστεί από τους αντιπάλους του".

Για το αν ο Ατρόμητος οπισθοχώρησε στο β' μέρος: "Έχω αντίθετη άποψη, ο Παναθηναϊκός δεν έκανε ευκαιρία. Είχε μεγαλύτερη κατοχή στο β' μέρος γιατί εμείς πήραμε λίγα πράγματα στο επιθετικό κομμάτι. Στο αμυντικό ο Παναθηναϊκός έκανε ελάχιστες ευκαιρίες".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ