ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δώνης: "Μπορούμε να φτάσουμε στον τίτλο"

Δώνης: "Μπορούμε να φτάσουμε στον τίτλο"
INTIME SPORTS

Ο Χρήστος Δώνης θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός βλέποντας κάθε ματς ξεχωριστά μπορεί να φτάσει μέχρι και στην υπέρβαση που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Με δηλώσεις του στην κάμερα της "NOVA" μετά το τέλος του αγώνα με το Παναιτωλικό ο Χρήστος Δώνης υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί παιχνίδι με παιχνίδι να φτάσει μέχρι και στην υπέρβαση, στην κατάκτηση του τίτλου δηλαδή.

Ο νεαρός μέσος τόνισε για το ματς με τον Παναιτωλικό πως ο Παναθηναϊκός μπήκε από την αρχή δυνατά γιατί ήθελε το παιχνίδι και κατάφερε να το πάρει. Σημείωσε όμως πως θα πρέπει οι πράσινοι να τελειώνουν νωρίτερα τα ματς για να μην έχουν το άγχος στο τέλος.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Νομίζω ότι όλοι προσπαθήσαμε δώσαμε το 100%. Είπαμε να μπούμε δυνατά πριν το παιχνίδι και το κάναμε. Δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες ιδίως στο πρώτο μέρος αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Αυτό είναι ένα κομμάτι που σίγουρα πρέπει να το βελτιώσουμε σε μεγάλο βαθμό ώστε να τελειώνουμε τα ματς πιο νωρίς για να μην αγχωνόμαστε. Προσπαθήσαμε να πάρουμε τη νίκη και τα καταφέραμε μέσα σε μια από τις δυσκολότερες έδρες στην Ελλάδα.

Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για εσάς που χτίζετε ένα σερί;
" Εμείς κοιτάμε κάθε ματς διαφορετικά. Ήταν ξεχωριστό παιχνίδι αυτό με τον Παναιτωλικό θέλαμε να το κερδίσουμε το κερδίσαμε και τώρα δεν μας ενδιαφέρει τίποτα άλλο πέρα από το ματς με την Τρίπολη".

Γιατί θεωρείς ότι στο ξεκίνημα δεν ήσασταν τόσο καλοί;
"Στην αρχή κάθε ομάδα θέλει να προσαρμοστεί και να αρχίσει από το καλοκαίρι να αντιδρά διαφορετικά. Εμείς προσαρμοστήκαμε και θεωρώ ότι το κάναμε σχετικά γρήγορα και τώρα είμαστε πιο δεμένη σαν ομάδα".

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει την υπέρβαση και να φτάσει στον τίτλο;
"Σίγουρα μπορεί. Εμείς κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε ακόμα πιο ψηλά παιχνίδι με παιχνίδι και να κοιτάμε κάθε αντίπαλο που μας έρχεται ξεχωριστά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ