ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δώνης: "Να δώσουμε συνέχεια στο σερί"

Δώνης: "Να δώσουμε συνέχεια στο σερί"
INTIME SPORTS

Ο Χρήστος Δώνης σε τηλεοπτικές του δηλώσεις υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός με την βοήθεια του κόσμου του μπορεί το απόλυτο μέχρι τα ντέρμπι. Οριστική συμφωνία για το νέο συμβόλαιο.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να πετύχει τον στόχου του απόλυτου μέχρι τα ντέρμπι σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Χρήστος Δώνης μιλώντας στην κάμερα της "NOVA". Ο νεαρός μέσος μίλησε και για το ματς της Τετάρτης με τον Λεβαδειακό αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Το πιο σημαντικό είναι να κοιτάμε κάθε ματς διαφορετικά και να μπαίνουμε σε κάθε αγώνα με στόχο τη νίκη. Έχουμε μια δύσκολη συνέχεια και θέλουμε να κάνουμε ένα δυνατό σερί».

Για το αν άλλαξε κάτι στο ματς με τον Εργοτέλη:
«Δεν αλλάζει κάτι. Στις προπονήσεις τις τελευταίες εβδομάδες δουλεύουμε στα τελειώματα. Αυτό ήταν που έλειπε από το παιχνίδι μας, να τελειώνουμε τις φάσεις. Όπως φάνηκε αν αξιοποιείς τις πρώτες ευκαιρίες που έχεις, το έργο σου γίνεται πιο εύκολο».

Για το ματς με τον Λεβαδειακό:
«Όλα τα ματς θέλουν ιδιαίτερη προσοχή. Θα είναι δύσκολο ματς και ο Λεβαδειακός θα έρθει να παίξει κλειστά. Πρέπει να παίξουμε σωστά για να τους διασπάσουμε. Επιθετικά είναι μια καλή ομάδα και αν δεν είμαστε σοβαροί θα έχουμε πρόβλημα».

Για το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού και το κάτι παραπάνω:
«Είναι θετικό το ότι θα δώσουμε τα περισσότερα ματς στην Αθήνα και μάλιστα τα πιο πολλά στην έδρα μας. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα ματς όπως πρέπει ειδικά στην έδρα μας μαζί με τον κόσμο μας και να τα πάρουμε».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του:
«Σίγουρα θα έχουμε εξελίξεις. Πιστεύω ότι την επόμενη εβδομάδα μπορούμε να τα πούμε καλύτερα για αυτό».

Συμφώνησε και υπογράφει

Σε ότι έχει να κάνει δε με την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Δώνης σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες συμφώνησε σε όλα για νέο τριετές συμβόλαιο και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να πέσουν και οι υπογραφές.

Κάποιες μικροδιαφορές που υπήρχαν ξεπεράστηκαν και έτσι ο 20χρονος μέσος θα παραμείνει στο τριφύλλι τρία χρόνια ακόμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ