ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Δύσκολος" για Πλατανιά ο Καρέλης

"Δύσκολος" για Πλατανιά ο Καρέλης
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Καρέλης έχει οσφυαλγία και κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολος για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πλατανιά. Σε θεραπεία υποβλήθηκε ο Μπούρμπος, απών με ίωση ο Πράνιτς.

Το απόγευμα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία ο Νίκος Καρέλης, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Skoda Ξάνθη.

Ο επιθετικός του Τριφυλλιού ταλαιπωρείται από οσφυαλγία και ακολούθησε θεραπευτικό πρόγραμμα, προκειμένου να ανακουφιστεί από τους πόνους που αισθάνεται.

Η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Πλατανιά την Κυριακή 1/2 στο "Απόστολος Νικολαΐδης" κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη, αλλά θα αποφασιστεί οριστικά στην προπόνηση του Σαββάτου.

Στο μεταξύ, ο Μπούρμπος είχε ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό κι έκανε επίσης θεραπεία και ο Μπούι προπονήθηκε ατομικά. Επίσης, απουσίασε ο Πράνιτς λόγω ίωσης.

Στο προπονητικό κομμάτι, όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν κόντρα στην Ξάνθη έκαναν αποκατάσταση, ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων ξεκίνησε με ζέσταμα, συνεχίστηκε με πάσες και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ στο τέλος έκαναν τελειώματα.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά το Σάββατο 31/1 στις 17:00, ενώ θα ακολουθήσει η ανακοίνωση της αποστολής για το ματς με τον Πλατανιά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ