ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δραστικές κινήσεις από τους πράσινους

Δραστικές κινήσεις από τους πράσινους

Στον Παναθηναϊκό από το ημίχρονο του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ξεκίνησαν επαφές με άλλες ομάδες της Super League για να δουν τι θα γίνει με τα κακώς κείμενα της ελληνικής διαιτησίας.

Τα όσα έγιναν στην Τρίπολη με την διαιτησία του Ηλία Σπάθα στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Ολυμπιακό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού.

Οι άνθρωποι των πράσινων κοίταζαν τον ρέφερι από το σύνδεσμο του Πειραιά να παίζει 90-10 υπέρ του Ολυμπιακού και είχαν τρελαθεί. Για αυτό και πριν καν τελειώσει το ημίχρονο ήρθαν σε επαφές με άλλες ομάδες σε υψηλό επίπεδο παίρνοντας την πρωτοβουλία για να υπάρξουν δραστικές κινήσεις.

Όχι φυσικά ανακοινώσεις καθώς οι πράσινοι τις έχουν εξαντλήσει αλλά ενέργειες που πραγματικά μπορούν να φέρουν μια αλλαγή. Από πέρσι άλλωστε ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ είχε αναφερθεί σε κάποιους συλλόγους και κάποιους ιδιοκτήτες που αντιδρούν και δεν συμβιβάζονται.

Την δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ενέργεια και απλά εξετάζεται τι θα μπορούσε να γίνει για να ταρακουνηθεί το σύστημα. Για να δει μέχρι και ο "τυφλός" πως τα όσα έγιναν και στην Τρίπολη τι παίζεται και να περάσει σε όλους το μήνυμα ότι δεν πάει άλλο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ