ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δοκιμές από τον Αναστασίου στην προπόνηση

Δοκιμές από τον Αναστασίου στην προπόνηση
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου δοκίμασε στο δίτερμα της Παρασκευής μία ενδεκάδα που δεν έχει χρησιμοποιήσει σε άλλο επίσημο παιχνίδι του Παναθηναϊκού, εν όψει του ματς με τον Πλατανιά.

Ίσως για πρώτη φορά πριν από επίσημο παιχνίδι του Παναθηναϊκού, ο Γιάννης Αναστασίου έχει διάφορες σκέψεις στο μυαλό του για την ενδεκάδα και δεν έχει αποφασίσει για αρκετές θέσεις.

Διότι στο δίτερμα στην προπόνηση της Παρασκευής, ο προπονητής του Τριφυλλιού δοκίμασε ένα σχήμα το οποίο δεν έχει χρησιμοποιήσει άλλη φορά μέχρι στιγμής.

Βεβαίως, ακόμα δεν έχει καταλήξει στα πρόσωπα και πιθανότατα θα λάβει τις αποφάσεις του λίγες ώρες πριν από τη σέντρα.

Στο διπλό που παίχτηκε στο Απήλιον, με τους βασικούς έπαιξε τερματοφύλακας ο Καπίνο, στόπερ οι Ρισβάνης και Τριανταφυλλόπουλος, δεξί μπακ ο Μαρινάκης, αριστερό μπακ ο Νάνο, αμυντικός μέσος ο Λαγός, κεντρικοί μέσοι οι Αμπεΐντ και Πράνιτς, δεξί εξτρέμ ο Ζέκα, αριστερό ο Ντίνας και στην κορυφή της επίθεσης ο Μπεργκ.

Σε σχέση με τη δοκιμή της Πέμπτης, άφησε εκτός τον Ατζαγκούν και προτίμησε τον Πράνιτς, ενώ σκέφτεται να δώσει μία ευκαιρία στον Ρισβάνη αντί του Κουτρουμπή, ο οποίος δεν διανύει περίοδο φόρμας.

Όπως και να έχει, απομένει η προπόνηση του Σαββάτου, καθώς και αρκετές ώρες μελέτης του Πλατανιά, ώστε ο Αναστασίου να επιλέξει τους εκλεκτούς του για την αναμέτρηση των Χανίων.

Στο μεταξύ, ο Αναστασίου ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να ξεχάσουν ότι συνέβη πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος και να συγκεντρωθούν στην επόμενη υποχρέωση τους: "Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην Κρήτη και σας θέλω συγκεντρωμένους σε αυτό. Προσπαθήστε να βγάλετε από το μυαλό σας ότι έγινε μέχρι τώρα. Να σκεφτούμε μόνο τον Πλατανιά και να πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ