ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διστάζει για Τραμπζοσπόρ ο Ιμπάρμπο

Διστάζει για Τραμπζοσπόρ ο Ιμπάρμπο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Τραμπζοσπόρ πρότεινε 1,5 εκατομμύριο ευρώ ετησίως στον Βίκτορ Ιμπάρμπο, αλλά αυτός δεν έχει απαντήσει στην πρόταση της.

Φενέρμπαχτσε, Μπεσίκτας και εσχάτως, Τραμπζοσπόρ... Κοινό σημείο αναφοράς ο Βίκτορ Ιμπάρμπο, για τον οποίο φέρονται να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον οι τρεις τούρκικες ομάδες.

Σύμφωνα με το "tuttomercatoweb", η Τραμπζοσπόρ προσφέρει 1,5 εκατομμύριο ευρώ ετησίως στον Κολομβιανό επιθετικό, αλλά αυτός διστάζει να αποδεχτεί την πρόταση.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Ιμπάρμπο προτιμά να περιμένει ως το τέλος μία από τις τρεις μεγάλες της Κωνσταντινούπολης, δηλαδή τη Φενέρ, τη Γαλατά και τη Μπεσίκτας.

Ωστόσο, από το προηγούμενο καλοκαίρι, όταν επέλεξε τον Παναθηναϊκό, ο 26χρονος ποδοσφαιριστής είχε ενδοιασμούς για την Τουρκία λόγω της έλλειψης ασφάλειας.

Τη δεδομένη στιγμή, η Παλέρμο έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Βίκτορ Ιμπάρμπο, ενώ η Σαμπντόρια διαπραγματεύεται με την Κάλιαρι χωρίς επιτυχία μέχρι στιγμής.

ΙΜΠΑΡΜΠΟ ΚΑΙ ΓΙΑ MLS

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με ένα ακόμη δημοσίευμα στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο www.mlssocceritalia.com γίνεται λόγος για ενδιαφέρον από το MLS και συγκεκριμένα την πρωταθλήτρια ομάδα του Σιάτλ για ένταξη του Κολομβιανού άσου στο ρόστερ της.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται δυο παίκτες οι Ιμπάρμπο και Κιοτάκε είναι στο στόχαστρο της ομάδας του Σιάτλ που ψάχνει παίκτη για να αντικαταστήσει τον Αντρέας Ίβανσιτς που πήγε στην Τσεχία και τον Ντέμπσει που είναι ακόμα τραυματίας.

Γίνεται αναφορά στο status του Ιμπάρμπο αλλά και στο γεγονός ότι ο παίκτης δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και τις προτάσεις που έχουν γίνει ήδη στην Κάλιαρι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ