ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Παλέρμο καλύπτει τον Ιμπάρμπο

Η Παλέρμο καλύπτει τον Ιμπάρμπο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διαβάστε στο Sport24.gr τις τελευταίες εξελίξεις για τον Βίκτορ Ιμπάρμπο, σε σχέση με την Παλέρμο, τη Σαμπντόρια και τον Παναθηναϊκό.

Η προτεραιότητα για τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού είναι η διευθέτηση του ζητήματος του Βίκτορ Ιμπάρμπο. Όσο δεν προκύπτει συμβιβασμός με τον Κολομβιανό επιθετικό, τόσο δεν εξοικονομούνται χρήματα για το μπάτζετ και δεν απελευθερώνεται μία θέση μη κοινοτικού.

Ο Λυμπερόπουλος είχε νέα επικοινωνία τη Δευτέρα (23/1) με τον Ρικάρντο Καλέρι, τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, αλλά δεν επιτεύχθηκε πρόοδος στη συζήτηση τους. Ουσιαστικά, διατηρείται η διαφορά που είχαν από τις προηγούμενες ημέρες.

Τουλάχιστον, ο Καλέρι ασχολείται με την εύρεση ομάδας για τον πελάτη του από τη Ρώμη, όπου έχει μεταβεί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sport24.gr, είχε επαφές με εκπροσώπους της Παλέρμο, ώστε να συμφωνήσουν για να συνεργαστούν. Η πρόταση φέρεται να καλύπτει τον Ιμπάρμπο, ενώ η Κάλιαρι έχει συναινέσει για τον εξάμηνο δανεισμό του 26χρονου στράικερ, με ρήτρα εξαγοράς για τον Ιούνιο.

ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΓΙΑ ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

Στο μεταξύ, η Σαμπντόρια εξακολουθεί να παρουσιάζεται ως διεκδικήτρια του Ιμπάρμπο, όμως ο αθλητικός διευθυντής της Κάλιαρι, Στέφανο Καποζούκα, διέψευσε τη φημολογία. Ερωτώμενος από την ιστοσελίδα «Sampdorianews», απάντησε: «Μέχρι στιγμής, δεν είχα καμία απολύτως επικοινωνία με ανθρώπους της Σαμπντόρια για τον Ιμπάρμπο. Ότι άλλο λέγεται, είναι καθαρή φαντασία».

Πάντως, η ιστοσελίδα «calciomercato.it» υποστηρίζει ότι η Σαμπντόρια έχει προτείνει στην Κάλιαρι ανταλλαγή του Ιμπάρμπο με τον 30χρονο αμυντικό χαφ, Λούκα Σιγκαρίνι, ενώ ο δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ισχυρίζεται πως η μεταγραφή έχει πιθανότητες να υλοποιηθεί.

"ΚΛΕΙΔΙ" Η ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ

Ο Λυμπερόπουλος αισιοδοξεί πως μόλις ο Ιμπάρμπο συμφωνήσει με άλλη ομάδα, τότε θα εμφανιστεί πιο διαλλακτικός απέναντι στον Παναθηναϊκό. Η ΠΑΕ έχει προτείνει διακανονισμό των οφειλομένων και μία μικρή αποζημίωση στην Κάλιαρι, επιπροσθέτως στο «ενοίκιο» που έχει πληρωθεί ήδη.

Ο Ιμπάρμπο δεν έχει απορρίψει τη ρύθμιση, αλλά ζητά και αυτός να αποζημιωθεί, μία αξίωση που δεν αποδέχεται η διοίκηση με «όπλο» την καταγγελία που κατέθεσε στη FIFA. Υπενθυμίζεται πως δεν συμφέρει ούτε την ομάδα, ούτε τον παίκτη να καταλήξουν στις πειθαρχικές επιτροπές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Νέο σενάριο με Ντοντό αντί Ιμπάρμπο
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ